Foodies Go Green
Met Foodies Go Green in handen krijgt iedereen groene vingers – in de keuken dan! We vieren een plantaardig feestje en gaan aan de slag met verse groene kruiden (wild geplukt!), tofu, miso en een heleboel andere fijne smaakmakers. Plantaardig eten was nog nooit zo leuk én lekker.
Wildplukken met Yvette van Boven
Het lekkerste eten vind je gewoon in de natuur. Dus kijk altijd even in de berm of tussen de stoeptegels, is het advies van Yvette van Boven. Bas ging met Yvette op pad in Ierland en samen plukten ze de ingrediënten voor een wildplukgalette met burrata en een wilde tagliatelle van brandnetel.
Foto: Oof Verschuren
Tofu is tof
Emma de Thouars kan wel honderd recepten opdreunen met tofu, terwijl de meeste mensen nog niet eens één goed tofugerecht kennen. Hoe komt dat? Volgens Emma kopen we A) massaal de verkeerde tofu en B) weten we niet hoe veelzijdig tofu is. Tijd voor verandering, met haar nieuwe kookboek.
En verder in Foodies Go Green…
Ging Yvonne op foodtour door Israël en deed ze onder andere de ‘vegan capital of the world’ Tel Aviv aan, maken we toetjes met verse kruiden, gingen we aan de slag met miso en veel, veel meer!
Wil jij altijd als eerste de nieuwste Foodies op de mat hebben zonder naar buiten te gaan én flink besparen op de winkelprijs? Bekijk dan nu onze voordelige abonnementen. Liever een losse uitgave bestellen? Dat kan via onze webshop!
Wil je iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief: