Foodies Italië

We verheugen ons er ieder jaar weer op: het Italiënummer! Denkbeeldig reizen we op de redactie af naar het land van pizza, pasta en ook ander heerlijk eten. Met de zon op onze bol bedenken we de lekkerste gerechten voor jullie. Foodies Italië mag je als liefhebber van eten absoluut niet missen.

Bestel hier Foodies Italië

Risotto, gnocchi & de perfecte borrel

In Foodies Italië delen we de geheimen van een goede risotto en leren we de lekkerste gnocchi maken van expert Sarah Puozzo. We ontrafelen ook nog eens de mooiste traditionele familierecepten, want daar draait het om in Italië. Jadis Schreuder van The Lemon Kitchen zorgt voor een frisse toets tussen alle koolhydraten met haar heerlijke gerechten met citroen, gebaseerd op de Siciliaanse keuken. Om het nummer spectaculair af te sluiten gaan we ook nog aan de slag met dé perfecte vrijmibo in Italiaanse sferen. Denk bijvoorbeeld aan zelfgemaakte bruschetta, focaccia en crostini. Deze maand wordt een fantastisch feest van smaken, dat mag je dus niet missen!

Sneak peek

Kun je ook niet wachten tot dit heerlijke nummer op de mat valt? Wij hebben alvast een kleine sneek peak om de voorpret te vergroten.

Foodies Italië mét gratis verzending

Bestel hier Foodies Italië

Mei staat bij ons in het teken van Italië. Ondanks dat het nog even duurt zijn we er al helemaal klaar voor. Geniet van het beste uit de Italiaanse keuken met deze heerlijke editie van Foodies. Bovendien bestel je ‘m nu tot en met 3 april mét gratis verzending. Let op! Ben je abonnee? Dan ontvang je deze editie al op je deurmat.

Foodies Italië

Wil je iedere week de lekkerste Italiaanse recepten ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.