Foodies 05/2024
Dinner party
Foodies 5 Dinner party
foodies lekker lokaal

Nu verkrijgbaar: Foodies Lekker Lokaal

Profielfoto van YvonneYvonne Doorten

Advertentie

Het is eindelijk zover, Foodies Lekker Lokaal ligt in de winkels! Dit nummer boordevol lokale recepten, verhalen en tips mag je natuurlijk niet missen. Ren snel naar de winkel of bestel 'm gemakkelijk online.

Bestel hier Foodies Lekker Lokaal

Foodies Lekker Lokaal

Op vakantie gaan is leuk, maar thuiskomen is nog veel leuker! Laat je verrassen door alles wat ons eigen land te bieden heeft. Van lekkers uit de boomgaard tot stroopwafels en gefermenteerde groenten. Met Foodies Lekker Lokaal zetten we de lokale leuken in het zonnetje.

Tour de Texel

Kom tot rust op een van de mooiste Waddeneilanden en trakteer je zintuigen! Ruik de zilte zeelucht, proef kaas van Texelse schapen, ga aan de slag met Texelse pasta en veel meer!

Sanne op Texel

Fermenteer meer

Groenten langer bewaren? Je darmflora boosten? Dan moet je leren fermenteren! Wij boekten een workshop bij fermentatie-expert Christian Weij. Hij laat zien hoe je zelf yoghurt, zuurkool en de heerlijkste gefermenteerde groenten maakt. Zet die glazen potten maar vast klaar.

En verder in Foodies Lekker Lokaal…

Gingen we aan de slag met zeekraal, plukten we peren om mee te koken, leggen we je alles uit over pompoenen, komen we in de herfststemming met stoofpotjes en veel, veel meer.

Foodies Lekker Lokaal

Wil jij altijd als eerste de nieuwste Foodies op de mat hebben zonder naar buiten te gaan én flink besparen op de winkelprijs? Bekijk dan nu onze voordelige abonnementen. Liever een losse uitgave bestellen? Dat kan via onze webshop!

Wil je iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.
Profielfoto van

Yvonne Doorten

Hoofdredacteur

Wil graag vegetarisch eten, maar vindt bacon te onmisbaar in haar leven. Snijdt groentes stiekem het liefst met een aardappelschilmesje (lekker bot, lekker veilig). Eet elke dag mayonaise (alleen Zaanse!) en elke dag chips en combineert die twee ook graag. Sport overigens ook dapper.

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!