Foodies met korting

De wind giert om het huis en de regen slaat tegen de ramen. Je werpt een blik door de gordijnen en denkt maar één ding: gelukkig hoef ik de deur niet uit! Jij zit lekker bij de houtkachel, met de voetjes omhoog en je favoriete magazine op schoot. Precies hoe de redactie van Foodies ook graag de donkere dagen doorkomt! Lees snel verder en ontdek hoe je Foodies met korting kunt ontvangen.

Foodies met korting

Wat maakt jouw huis een thuis? De geur van zelfgebakken brood? Je gezin rond de tafel voor het avondeten? Vrienden en familie over de vloer voor een speciaal etentje? Een momentje voor jezelf op de bank met een goed verhaal? Dan is Foodies alles wat je nodig hebt. Een maandelijkse portie foolproof recepten, verrassende nieuwe gerechten, stap-voor-stap kookprojecten en de lekkerste verhalen waar je trek van krijgt. Maak van je huis nog meer thuis met een abonnement op Foodies.

Kies jouw korting

Zorg dat jij er net zo warm en fijn bij zit deze winter en maak gebruik van onze hartverwarmende najaarsactie: drie edities voor maar 15 euro! Ga je liever voor meer korting? Ontvang een jaar lang Foodies voor maar 40 euro. Voor de rekenwonders onder ons, dat is meer dan 50% korting op een jaarabonnement!

Houd je pantoffels maar lekker aan, want voor jouw favoriete tijdschrift hoef je voortaan alleen nog maar naar de deurmat te lopen.

Foodies met korting

Wil je iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.