Foodies 04/2024
Mediterraanse smaken
Foodies Mediterraanse smaken
Foodies Proost op de zomer

Nu verkrijgbaar: Foodies Proost op de zomer

Advertentie

De lekkerste zomerse recepten, de mooiste verhalen en de beste tips & tricks in één magazine verzameld. Ren snel naar de winkel of bestel 'm gemakkelijk online voordat 'ie uitverkocht is!

Bestel Foodies Proost op de zomer

Foodies Proost op de zomer

De vier zit in de klok, de zon staat hoog aan de hemel en je hebt de rest van de dag geen plannen. Trommel je vrienden op voor een lekkere borrel in de zon! Wij hebben de perfecte borrelhappen voor je. Van borrel-buikspek tot stokbrood met bijzondere dips tot zelfgemaakte ijsthee en sgroppino.

Mix je eigen cocktail

Geen alcohol voor jou deze zomer, maar toch iets gezelligs in je glas? Ga aan de slag met onze handleiding voor de lekkerste alcoholvrije drankjes, met fruit en verse kruiden.

Borrelend de wereld rond

Borrelen is net zo Nederlands als het woord ‘gezellig’. Toch kunnen ze er in andere landen ook wat van! Maak de wereldse borrelhappen uit het boek ‘Een tafel vol’, zoals tarte tatin van ui.

En verder in Foodies Proost op de zomer…

Maken we de mooiste taarten uit het boek ‘A sweet table’, geven we je makkelijke gerechten voor doordeweeks, leer je buikspek maken van de slager en veel, veel meer.

Foodies Proost op de zomer

Wil jij altijd als eerste de nieuwste Foodies op de mat hebben zonder naar buiten te gaan én flink besparen op de winkelprijs? Bekijk dan nu onze voordelige abonnementen. Liever een losse uitgave bestellen? Dat kan. Bestel Foodies Proost op de zomer!

Wil je ook iedere week de lekkerste recepten, verhalen & tips ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.
Profielfoto van

Yvonne Doorten

Wil graag vegetarisch eten, maar vindt bacon te onmisbaar in haar leven. Snijdt groentes stiekem het liefst met een aardappelschilmesje (lekker bot, lekker veilig). Eet elke dag mayonaise (alleen Zaanse!) en elke dag chips en combineert die twee ook graag. Sport overigens ook dapper.

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!