Foodies 04/2024
Mediterraanse smaken
Foodies Mediterraanse smaken
Cover Foodies Spanje

Nu verkrijgbaar: Foodies Spanje

Advertentie

Het is eindelijk zover, Foodies Spanje ligt in de winkels! Dit nummer boordevol typisch Spaanse recepten, verhalen en tips mag je niet missen. Ren snel naar de winkel of bestel 'm gemakkelijk online.

Bestel hier Foodies Spanje

Foodies Spanje

Je struikelt er over de tapas en de sangria is nooit ver weg: hartje zomer reizen we af naar het land van zon en paella; Spanje. We laten zien hoe je de perfecte paella maakt en koken met Spaanse klassiekers als gerookte paprikapoeder, chorizo en olijven en zetten de beste Spaanse drankjes op een rij.

Perfecte paella

Zo’n grote paellapan op tafel en dan met de vork prikken tot de laatste rijstkorrel uit de pan is; dat is hoe wij een middag op een Spaans terras het liefst doorbrengen. Bas reisde naar Valencia en ging op zoek naar het geheim van de traditionele paella. Wij vertellen je stap voor stap wat erin thuishoort, welke rijstkorrel je gebruikt, of je nu wel of niet moet roeren en hoe hij hoort te smaken.

perfecte paella

Tafelen met tapas

Van de klassieke ensalada rusa en ingelegde sardines tot aardappeltortilla. Leg je borrelplank vol met de lekkerste Spaanse tapas en vier de zomer samen met je vrienden en familie!

En verder in Foodies Spanje…

Gaan we aan de slag met olijven, bakken we frisse zomerbaksels met sinaasappel, eten we tapas uit het Spaanse dorp Polopos en gaan onze Foodies Friends aan de slag met amandelen!

Cover Foodies Spanje

Wil jij altijd als eerste de nieuwste Foodies op de mat hebben zonder naar buiten te gaan én flink besparen op de winkelprijs? Bekijk dan nu onze voordelige abonnementen. Liever een losse uitgave bestellen? Dat kan via onze webshop!

Wil je iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.
Profielfoto van

Yvonne Doorten

Wil graag vegetarisch eten, maar vindt bacon te onmisbaar in haar leven. Snijdt groentes stiekem het liefst met een aardappelschilmesje (lekker bot, lekker veilig). Eet elke dag mayonaise (alleen Zaanse!) en elke dag chips en combineert die twee ook graag. Sport overigens ook dapper.

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!