Een diner voor twee thuis kan net zo romantisch zijn als een etentje buiten de deur. Wat zeg ik, misschien nog wel romantischer. Zij aan zij achter het fornuis, samen in de pannen roeren en tussen alle blozende verliefde blikken door deze heerlijke gerechten voor twee op een tafel vol met kaarsjes zetten.

Ravioli met eidooier, salie en ‘nduja-olie

Gaan jullie voor superzachte ravioli met een vulling van ricotta, een saus van zachte eidooier en een olie van ‘nduja-worst? Word je niet verliefd op elkaar, dan wel op dit gerecht…
recepten voor twee gerechten voor twee

Eggs benedict-pizza met buffelhollandaise

Deze pizza is multifunctioneel. Hij steelt harten op een eerste date, maar is ook het perfecte anti-kater-voedsel als je na een avondje stappen met je lief ‘s ochtends ontwaakt.
Eggs benedict-pizza gerechten voor twee

Piepkuiken met ingelegde citroen, tabouleh en saffraandressing

Wil je graag indruk maken en heb je wel wat kookskills in huis? Dan is deze piepkuiken met ingelegde citroen het gerecht voor jou. Kost wat tijd en moeite, maar dan heb je ook wat.
Piepkuiken gerechten voor twee

Zonnevis met aardappel-venkeldauphinoise

Perfect voor de niet-vleeseters; deze zonnevis met aardappel-venkeldauphinoise. Klinkt chique, en zo ziet het er op tafel ook uit. This is a winner!
zonnevis gerechten voor twee

Teriyaki short ribs en gepickelde groenten

Het station sushi zijn jullie gepasseerd, tijd om een andere kant van de Aziatische keuken te ontdekken. En hoe kan dat beter dan met deze smeuïge teriyaki short ribs?
Teriyaki Short Ribs gerechten voor twee

Ossenhaas met portsaus en friet

Een frietje zul je niet snel serveren op een eerste date, maar wel in combinatie met deze ossenhaas met portsaus. Supermals vlees en een hele rijke saus waar je je vingers bij aflikt!
ossenhaas met portsaus gerechten voor twee

Wil je meer liefdesrecepten voor twee of de hele familie? Maak iets uit ons Valentijnsnummer. Nú in de winkel en hier te bestellen.

Gerechten voor twee