Foodies 05/2024
Dinner party
Foodies 5 Dinner party
Cadeautips voor onder de kerstboom

3x cadeautips voor onder de kerstboom

In samenwerking met Lifestyle Media Group

Advertentie

De kerstdagen staan voor de deur en dat betekent… lekker eten, drinken en een heleboel gezelligheid. Ben jij nog druk op zoek naar het perfecte cadeau voor onder de kerstboom? Laat je dan inspireren door deze tips. Zo verras jij gegarandeerd elke foodie - of jezelf natuurlijk - met de fijnste cadeaus!

Cadeautips voor onder de kerstboom

Regelmatig delen we de beste kortingen die je als foodie niet mag missen. We pakken ditmaal extra groots uit omdat kerst eraan komt. Zo hebben we drie verschillende producten waar je nu voordelig kennis mee kan maken. Bekijk snel welke cadeautips voor onder de kerstboom je niet mag missen!

Wil je ook iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

De leukste biercadeaus en bierpakketten

Op zoek naar een origineel bierpakket of biercadeau om te geven in de decembermaand? Dare to Drink Different heeft een uitgebreid assortiment aan bierpakketten en biercadeaus. Alle bierpakketten en biercadeaus worden geleverd in kant-en-klare cadeauverpakking. Op werkdagen voor 21.00 uur besteld, is de volgende dag thuisbezorgd.

Voor alle Foodies-fans is de speciale kortingscode FOODIES23 beschikbaar. Daarmee bestel je jouw favoriete bierpakket met 10% korting bij Dare to Drink Different. De korting is geldig t/m 31-12-2022.

Cadeautips voor onder de kerstboom: bierpakket

Voor de echte koffieliefhebbers

Kofjebean is Fries voor koffieboon. Koffiebonen van Kofjebean worden in een kleine ambachtelijke branderij volgens de ‘slowroast’-methode gebrand. Langzame branding op lage temperatuur. Hierdoor proef je de authentieke smaken van de koffiebonen nog beter. Het ‘proef-alle-koffiebonen’-pakket XL laat je kennismaken met alle smaken koffiebonen van Kofjebean. Tijdelijk krijg je bij het ‘proef-alle-koffiebonen’-pakket XL ook een gratis Fairtrade Kofjebean canvastas cadeau. Ideaal voor als je niet kunt kiezen of om de bonen als bijvoorbeeld kerstcadeau weg te geven. Ook genieten van de koffiebonen van Kofjebean? Ga dan naar kofjebean.nl en bestel het proef-alle-koffiebonen’-pakket XL!

koffie

Multifunctionele keukentool

De airfryer is ontzettend populair en een perfect cadeau voor een Foodie! Met de Inventum airfryer GF500HLDB kun jij gemakkelijk een kerstdiner van drie gangen op tafel toveren! Met de airfryer van Inventum kun je behalve (gezond) frituren ook grillen, roosteren en bakken. Er is ontzettend veel mogelijk en je zet in een handomdraai heerlijke gerechten op tafel. Naborrelen? Bijna zonder olie of vet bak je heerlijke frites en snacks met een lekker, knapperig korstje. In deze hetelucht friteuse met 5 liter inhoud kun je trouwens ongeveer 1500 gram frites tegelijk bakken, perfect voor als je dinergasten hebt. De airfryer is daarnaast gemakkelijk schoon te maken, je kunt de pan en de frituurmand met anti-aanbaklaag namelijk gewoon in de vaatwasser zetten. Eet smakelijk!

Je bestelt de airfryer op inventum.eu.

Heteluchtfriteuse sfeer-6759[2]

Profielfoto van

foodies-partner

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!