Welke tijdschriften vind je op Readly?

Te veel om op te noemen! Met Readly lees je onbeperkt tijdschriften op je telefoon, tablet of computer. Als Foodieslezer kun jij dit leuks nu exclusief twee maanden gratis uitproberen, zonder dat je ergens aan vast zit. Ben je tevreden na twee maanden? Dan kun je met je abonnement van slechts 9,99 per maand duizenden magazines lezen. Nee, niet alleen Nederlandse bladen, maar magazines van over de hele wereld.

De nieuwste uitgaves vind je meteen via de app, maar je hebt ook digitaal toegang tot wel 90.000 oude nummers. Bovendien kan het hele gezin meelezen, want je hebt de mogelijkheid vijf profielen aan te maken en de app op vijf apparaten te gebruiken. Wat kun je allemaal vinden in deze ‘Netflix onder de tijdschriften’? We tippen je onze must read(ly)s!

1. LandIDEE

Van het kiezen van een duurzame kerstboom tot hét perfecte kerstinterieur: dankzij het nieuwe nummer van LandIDEE hebben we direct zin om te gaan decoreren. Extra leuk is de speciale aandacht voor een betoverende buitenkerst. Zo breng je niet alleen sfeer in huis, maar ook in je tuin.

2. Scandinavian Living

In Scandinavië weten ze wel raad met design. Laat je inspireren door de trends van het hoge noorden, breng een stukje Zweden naar je eettafel en gebruik bloemen als details. Een mooi boeket maken met de kerstroos kan natuurlijk ook!

3. Gardeners’ World

Gek op tuinieren? Dan wordt het winternummer van Gardeners’ World jouw nieuwe pageturner. Met de tips om van bloemen, planten en fruit uit eigen tuin kerstversieringen, tafeldecoraties, kransen en cadeaus te maken, ben je zeker even zoet.

Zin gekregen om te lezen? Probeer Readly dan nu twee maanden GRATIS via deze link. Welk magazine ga jij als eerste doorbladeren?