Probeer Readly nu twee maanden gratis

Welke tijdschriften vind je op Readly?

Te veel om op te noemen! Er zijn volop magazines vol kerstinspiratie. Met Readly lees je onbeperkt tijdschriften op je telefoon, tablet of computer. Als lezer van Foodies kun jij dit leuks nu exclusief twee maanden gratis uitproberen, zonder dat je ergens aan vast zit. Ben je tevreden na twee maanden? Dan kun je met je abonnement van slechts € 9,99 per maand duizenden magazines lezen. Nee, niet alleen Nederlandse bladen, maar magazines van over de hele wereld.

De nieuwste uitgaves vind je meteen via de app, maar je hebt ook digitaal toegang tot wel 90.000 oude nummers. Bovendien leest het hele gezin mee, want je hebt de mogelijkheid vijf profielen aan te maken en de app op vijf apparaten te gebruiken. Wat vind je allemaal in deze ‘Netflix onder de tijdschriften’? We tippen je onze must read(ly)s, de beste magazines vol kerstinspiratie!

1. Creëer Magazine

Een tijdschrift met de focus op jouw creatieve levensstijl. Creëer Magazine biedt veel inspiratie om zelf creatief aan de slag te gaan. Genoeg DIY-projecten voor in de kerstvakantie dus! Daarnaast staat het magazine vol met stijlvolle foto’s en mooie verhalen. Niet voor niets dat dit één van onze favoriete magazines vol kerstinspiratie is!

Creëer Magazine

2. Gardeners’ World

Gek op tuinieren? Dan mag je het winternummer van Gardeners’ World jouw niet missen. Het magazine staat vol met tips om bijvoorbeeld zelf kersversieringen te maken, met de planten uit je eigen tuin. Zet jij een zelfgemaakt kerststukje op tafel dit jaar?

GW cover

3. LandIDEE

Van het kiezen van een duurzame kerstboom tot hét perfecte kerstinterieur: dankzij het nieuwe nummer van LandIDEE krijg je direct zin om te decoreren. Heb je kerstboom al staan of twijfel je nog over de juiste kleur kerstballen dit jaar? Dit sfeervolle magazine geeft antwoord op al je vragen.

Zin gekregen om te lezen? Probeer Readly dan nu twee maanden GRATIS. Welk magazine ga jij als eerste doorbladeren?

Wil je iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.