1. SinterKAASletter

Kaasliefhebbers opgelet: deze letter is voor jullie. De chocola heeft bij dit exemplaar plaatsgemaakt voor jullie favoriet: kaas, kaas en nog eens kaas. Je kunt zelfs kiezen uit verschillende varianten: jong, belegen, oud en met of zonder kruiden. Enige nadeel: deze delicatesse is alleen verkrijgbaar in de letter S. Als je Sander, Stijn, Sanne of Sabine heet heb je dus geluk, anders moet je het doen met de S van Sinterklaas.

2. Fry it, baby!

Een letter van banket, eehh…kroket. De Croquetten Boutique Utrecht liet in november vele wenkbrauwen fronsen toen zij aankondigden kroketletters in de vorm van een S te gaan verkopen. Ze zijn verkrijgbaar in de smaken oude kaas en draadjesvlees, wegen maar liefst 250 gram en moeten thuis afgebakken worden in de airfryer of frituur. Wie tijdens het shoppen in Utrecht zin heeft in zo’n bijzondere sinterklaassnack, moet dus nog even geduld hebben tot na thuiskomst.

3. Satésaus, anyone?

Zin om je smaakpapillen iets interessants voor te schotelen? En ben je niet bang om iets nieuws te proberen? Dan is deze combinatie van melkchocolade en satésaus(!) echt iets voor jou. Of dit net zo’n gouden huwelijk is als karamel en zeezout durven we je niet te zeggen, maar volgens Jamin geeft de kruidige satésaus de letter ‘een pittig karakter’. Ook deze letter is alleen verkrijgbaar in S-vorm. We zouden haast onze naam veranderen…