Anne&Max

Anne&Max is de huiskamer in de stad waar je op elk moment van de dag mag binnenlopen. In de loungestoelen verdwijn je met een goed boek of de krant van die dag. Aan de leestafel is ruimte om met vrienden een spelletje te spelen. De tuinkamer is een oase van rust. Bij de tafels aan het raam kun je heerlijk mensen kijken en op de banken klets je bij onder het genot van een kop koffie. De producten die worden gebruikt zijn puur, zoveel mogelijk biologisch, eerlijk, versbereid en afgestemd op het seizoen. Anne&Max heeft vestigingen door heel Nederland. Meer informatie vind je op de website van Anne&Max.

Anne en max

Brandsøn Maastricht

Op zoek naar een stijlvol en eigentijds restaurant met bijzondere gastrobar in hartje Maastricht. Bij Brandsøn komen invloeden van steden over de hele wereld naadloos samen. De perfecte plek voor een gezellige borrel of smaakvolle lunch of diner. Magazines: lekker 500: “the talk-of-the town” Entree Magazine: “van New York tot Kopenhagen”. Hier geniet je van Scandinavische allure aan de Maas. Bekijk alvast wat je kunt verwachten op de website van Brandsøn.

Brandsøn

One24

Heerlijke barista koffie, lunchen rondom de open keuken, fijne grote tafels en werkplekken, een cocktail aan de bar of een zakenlunch op het terras. One24 is een bar/restaurant in Utrecht waar je je goed kunt opladen. Bij One24 proef je vondsten uit de Mediterrane keuken, vermengd met Midden-Oosterse invloeden. Mooie tradities en nieuwe trends verwerkt in lekkere gerechten bomvol voedingsstoffen en kleuren, die meebewegen met de seizoenen. Het menu vind je op de website van One24.

One24

Nieuw Rotterdams Café

First we eat, then we dance! In de het allermooiste pand van de Witte de Withstraat vind je het heerlijke Nieuw Rotterdams Café. Met zijn metropool uitstraling is dit jé plek om heerlijk te lunchen, dineren en vooral mensen te kijken! NRC is de tijd vooruit en serveert vegan, klassiekers en de leukste (alcoholvrije) cocktails. Ga en word fan van NRC! Je reserveert jouw plekje via de website van NRC.

Nieuw Rotterdams Café

Vroeg

De verrassende combinaties van ambachten maakt Vroeg uniek en zorgt voor een eigentijdse beleving in de eeuwenoude boerderij in Bunnik. Ontbijt, koffie met huisgemaakt gebak, lunch of diner, je bent de hele dag welkom! Met producten uit deze streek én eigen bakkerij is er voor ieder wat wils, zodat iedereen zich thuis voelt. Verwonder je vast over al die heerlijkheden op de website van Vroeg.

Vroeg