Foodies 05/2024
Dinner party
Foodies 5 Dinner party
Cover voor 5x heerlijke hotspots voor lunch of diner

5x heerlijke hotspots voor lunch of diner

Partnerbijdrage door: Lifestyle Media Group

Advertentie

Laat je pannen eens een middagje of avond in de kast en laat jezelf in de watten leggen bij een van deze leuke hotspots. Hier geniet je uitgebreid of snel van een smaakvolle lunch of goedverzorgd diner.

Anne&Max

Anne&Max is de huiskamer in de stad waar je op elk moment van de dag mag binnenlopen. In de loungestoelen verdwijn je met een goed boek of de krant van die dag. Aan de leestafel is ruimte om met vrienden een spelletje te spelen. De tuinkamer is een oase van rust. Bij de tafels aan het raam kun je heerlijk mensen kijken en op de banken klets je bij onder het genot van een kop koffie. De producten die worden gebruikt zijn puur, zoveel mogelijk biologisch, eerlijk, versbereid en afgestemd op het seizoen. Anne&Max heeft vestigingen door heel Nederland. Meer informatie vind je op de website van Anne&Max.

Anne en max

Brandsøn Maastricht

Op zoek naar een stijlvol en eigentijds restaurant met bijzondere gastrobar in hartje Maastricht. Bij Brandsøn komen invloeden van steden over de hele wereld naadloos samen. De perfecte plek voor een gezellige borrel of smaakvolle lunch of diner. Magazines: lekker 500: “the talk-of-the town” Entree Magazine: “van New York tot Kopenhagen”. Hier geniet je van Scandinavische allure aan de Maas. Bekijk alvast wat je kunt verwachten op de website van Brandsøn.

Brandsøn

One24

Heerlijke barista koffie, lunchen rondom de open keuken, fijne grote tafels, een cocktail aan de bar of een borrel op het terras. One24 is een bar/restaurant in Utrecht waar je je goed kunt opladen. Bij One24 proef je vondsten uit de Mediterrane keuken, vermengd met Midden-Oosterse invloeden. Mooie tradities en nieuwe trends verwerkt in lekkere gerechten bomvol voedingsstoffen en kleuren, die meebewegen met de seizoenen. Het menu vind je op de website van One24.

Nieuw Rotterdams Café

First we eat, then we dance (aan tafel ;))! In het allermooiste pand van de Witte de Withstraat vind je het Nieuw Rotterdams Café. Met haar metropole uitstraling is dit dé plek om heerlijk te lunchen, dineren en vooral lekker mensen te kijken! NRC serveert van vegan gerechten tot (Black Angus) burgers en de leukste (alcoholvrije) cocktails. Sinds kort geniet je er zelfs van verschillende soorten sushi, zelfs vegan! Hier is iedereen op z’n plek. Ga en word fan van NRC! Je reserveert jouw plekje via de website van NRC.

Vroeg

De verrassende combinaties van ambachten maakt Vroeg uniek en zorgt voor een eigentijdse beleving in de eeuwenoude boerderij in Bunnik. Ontbijt, koffie met huisgemaakt gebak, lunch of diner, je bent de hele dag welkom! Met producten uit deze streek én eigen bakkerij is er voor ieder wat wils, zodat iedereen zich thuis voelt. Verwonder je vast over al die heerlijkheden op de website van Vroeg.

Vroeg

Profielfoto van

foodies-partner

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!