Stan en Co Utrecht

Al jaren ‘the place to be’ in Utrecht. Een uitdagend en stoer bar-restaurant. Elke dag van ’s ochtends tot ’s nachts geopend voor een lekkere kop koffie, gave cocktail of gerecht van de houtskool gestookte Jospergrill! In het weekend wordt er flink geborreld met Funky beats van de DJ op de achtergrond. Binnenkort een dagje Domstad? ‘Celebrate the good life’ bij STAN&CO! De kaart bekijk je op de website van STAN&CO.

Fishbar Monk

Bij Fishbar Monk in Haarlem dineer je anders dan anders. Het menu is gemaakt om te delen en gebaseerd op pure smaak en kwaliteit. Elke dag komt het vis vers binnen. Kies van het vaste menu of laat je verassen door de dagelijks wisselende gerechten, afhankelijk van de vangst van de dag. Hier waan jij je in de Mediterrane. Meer informatie vind je op de website van Fishbar Monk.

Restaurant Wittern

De machines zwijgen, maar de herboren mengvoederfabriek op de Noordkade laat opnieuw van zich horen. Culturele bedrijven en ondernemers gaan door met mixen en mengen. Cultuur, kunst, werk, vrije tijd, ouderen, jongeren en natuurlijk food komen samen op deze unieke locatie. Laat je inspireren door dit bijzondere stukje Veghel. Bekijk alvast wat je te wachten staat op de website van Restaurant Wittern.

Oniku

Oniku serveert premium beef platters en de lekkerste bijgerechten met de focus op topkwaliteit Wagyu. Ook zijn er tafels met speciale ingebouwde afzuigkap zodat er heerlijk geurloos gebarbecued kan worden. Ervaar het zelf bij Oniku in Rotterdam! Bezoek de website van Oniku om te reserveren.

Vondelpark3

In het hart van Amsterdams bekendste park vind je Kitchen & Bar Vondelpark3. Bij Vondelpark3 geniet je dagelijks van ontbijt of lunch in het sfeervolle restaurant of op het terras. Of je nu langskomt voor een kop koffie of een salade na een rondje Vondelpark: je bent altijd welkom! Kijk voor meer informatie op de website van Vondelpark3.