Foodies 04/2024
Mediterraanse smaken
Foodies Mediterraanse smaken
Cover voor Aan tafel met Coop: zo maak je van Pasen een feestje

Aan tafel met Coop: zo maak je van Pasen een feestje

In samenwerking met Coop Supermarkten

Advertentie

Een groen bladerdek, krokussen in de berm en de voorjaarszon op je gezicht: we zijn allemaal wel toe aan de lente. Een nieuw begin. Het voorjaar kleurt onze dagen. En brengt een breed scala aan lekker eten en drinken! Daarom zeggen we bij Coop: Samen maken we Pasen lekker bont.

Pasen met Coop

Met de juiste boodschappen, lekkere gerechten, vrolijke aankleding en een breed assortiment vieren we het voorjaar. Van lekkere paasproducten voor elke gelegenheid tot onze Top! van Coop producten van hoge kwaliteit die je in onze nieuwe, duurzame Ragbag mee naar huis neemt. Elk product wordt met zorg en aandacht geselecteerd. Met onze lekkere recepten, handige tips en aantrekkelijke producten kunnen we samen van Pasen genieten.

Inspiratie en tips op coop.nl

Op coop.nl/pasen maakt Coop er een bont paasfeest van. Met Pasen vieren we het voorjaar samen en daarom delen wij naast heerlijke recepten ook leuke tips en winacties. Zo kun je vanaf 26 maart paaseieren zoeken op coop.nl/facebook en kans maken op een toffe prijs. En ga jij straks eitjes zoeken? Dan kan je zelf jouw eigen paasmandje knutselen. Download de knutselplaat online of haal ‘m op bij jouw Coop. Deel jouw creatie op Instagram met #samenmetcoop en wie weet win jij een super tof knutselpakket!

Verder vind je op coop.nl/pasen handige gourmettips, manieren om jouw eieren natuurlijk te verven en een video over hoe je het beste jouw eitje kan bereiden. Volg je Coop ook al op Instagram? Op de Instagram van Coop vind je een leuk filter, waarmee je jezelf helemaal in paassfeer kan hullen. Maak een foto en deel het met je vrienden en familie. Meer weten over Coop? Lees het op coop.nl/cooperatie.

Jouw gratis paasfoodies

Nog meer inspiratie voor de paasdagen? Foodies en Coop sloegen de handen ineen en stelden speciaal voor jou een GRATIS, digitale minifoodies samen. Word wakker met de geur van wentelteefjes, warm je na het zoeken van de eitjes in de tuin op met een heerlijke lentesoep, snijd bij het diner de spinazietaart aan voor een wow-effect en maak het ‘s avonds gezellig bij een fijne borrel met zelfgemaakt brood en een heleboel lekkere hapjes. Zo maak je van elk paasmoment het perfecte moment.

Download jouw gratis paasboekje hier

Profielfoto van

foodies-partner

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!