Aanbieding met Primecook

Primecook zet de toon op het gebied van PFASvrije anti-aanbakpannen. Innovatief en ook nog eens met bijzondere eigenschappen. De unieke Ecoshield coating zorgt namelijk voor een nieuwe kookbeleving en vormt het beste alternatief voor teflon.

Wil je ook iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

De veilige pan zonder PFAS

Primecook is voortgekomen uit een gedreven idealisme om het koken veiliger en ook gezonder te maken. Pannen die werkelijk vrij zijn van schadelijke stoffen en die volledig duurzaam. Dus: gifvrij, ecologisch en echt gezond. Geen PFAS of andere schadelijke bestanddelen zoals nikkel. De pannen zijn duurzaam geproduceerd, gaan langer mee en zijn volledig recyclebaar.

De antiaanbaklaag is kras- en slijtvast, ultraglad en maakt aanbakken onmogelijk. Geschikt voor gas, inductie en zelfs voor de oven! Dankzij de goede warmtegeleiding ook nog eens energiebesparend. De unieke pannen zijn ontwikkeld en geproduceerd in Italië.

primecook pannen

Een smaakvolle actie

Vele jaren kookplezier met duurzame pannen zonder PFAS. Italiaans design in zacht saliegroen. Voorzien van stevig geklonken grepen die niet heet worden. Dat klinkt toch ideaal?

Tot eind oktober krijg jij als echte foodie maar liefst 10% korting op alle Primecook pannen, messen en snijplanken in de webshop. Gebruik kortingscode ‘FOODIES4LIFE’. Neem snel een kijkje op de website van Primecook!

Primecook CookingQueens