Foodies 05/2024
Dinner party
Foodies 5 Dinner party
Cover voor Zo verschijn je in stijl én voor een prikkie aan de paastafel

Zo verschijn je in stijl én voor een prikkie aan de paastafel

Advertentie

Uitgebreid paasmenu? Check! Tafelstyling die tot in de puntjes is uitgedacht? Check! Een waanzinnige outfit waarin jij stralend bij de brunch verschijnt? Eh… Het is de hoogte tijd om de joggingbroek achterin de kast te leggen en de versleten trui weer alleen aan te trekken om te klussen. Dit jaar vier jij Pasen als nooit tevoren met een oogverblindende look van BestSecret. En nee, daarvoor hoef je niet flink de portemonnee te trekken.

Vier de lente

Eindelijk! Het voorjaar staat voor de deur. Nog even en we kunnen weer lekker buiten eten, genieten van een wijntje op het balkon en wegdromen tijdens een barbecue op het dakterras. Pasen vormt de aftrap van deze heerlijke vooruitzichten en is dé uitgelezen mogelijkheid om je garderobe te upgraden. De dikke truien mogen naar zolder en de broek die je al tijden met tegenzin aantrekt naar de textielbak. Het is tijd voor stijlvolle items waarin jij je fantastisch voelt. Bij BestSecret vind je items die je het liefst elke dag aantrekt. Wat dacht je van een kanten jurk van Guess, een jumpsuit van Gerry Weber of een te gekke rok van Tommy Jeans?

Je kunt niet zomaar lid worden van BestSecret

Krijg je al zin om te shoppen? Niet alleen de kleding van BestSecret is bijzonder, maar ook de community zelf. Van dit unieke platform met ruim 3000 designmerken kun je niet zomaar lid worden. Je moet er een uitnodiging voor krijgen. Geloof ons: die wil je bemachtigen, want dan kun je korting krijgen tot wel 80 procent op merken als Dior, Scotch & Soda, Diesel, Calvin Klein en meer. Zo is shoppen niet alleen leuk voor jezelf, maar ook voor je portemonnee.

Foodies nodigt je uit

Hoe word je lid? Foodies heeft het grote werk al voor je gedaan terwijl jij je paasmenu aan het proefkoken was. We geven je exclusieve toegang via deze link: www.bestsecret.com/foodiesmagazine. Easy as that!

Op = op

Uiteraard zit er wel een maar aan… We hebben maar een beperkt aantal uitnodigingen kunnen bemachtigen. Wil jij zeker weten dat je terecht kunt bij BestSecret voor de huidige en voorgaande collecties van duizenden designmerken? Wees er dan heel snel bij, voor je te laat bent en die te gekke nieuwe outfit aan je neus voorbij gaat…

Profielfoto van

foodies-partner

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!