Foodies 05/2024
Dinner party
Foodies 5 Dinner party
#BlackFriday Festival bij Samsung

#BlackFriday Festival bij Samsung: flink voordeel op koelkasten, magnetrons & ovens

In samenwerking met Samsung
Profielfoto van RedactieRedactie

Advertentie

Op vrijdag 25 november 2022 is het Black Friday, maar bij Samsung vliegen de aanbiedingen je nu al om de oren! Zo profiteer je tijdens het #BlackFriday Festival bij Samsung van flink wat voordeel. Toe aan een nieuwe koelkast, magnetron of oven? Lees dan snel verder!

Bekijk alle Black Friday deals van Samsung

#BlackFriday Festival bij Samsung

Tijdens Black Friday profiteer je van de beste aanbiedingen van het jaar. Maar bij Samsung hoef je niet langer te wachten, want alle deals zijn nu al te bestellen! Natuurlijk delen we de tofste aanbiedingen voor in de keuken met je. Alle deals zijn geldig tot en met 28 november 2022, maar wacht niet te lang: want op is natuurlijk echt op tijdens het #BlackFriday Festival bij Samsung.

Wil je iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Koelkasten

Toe aan een nieuwe koelkast, of zoek je misschien een tweede koelkast voor in de garage? Zeker met alle boodschappen voor de feestdagen is het handig om genoeg opslagruimte te hebben. Tijdens het #BlackFriday Festival bij Samsung krijg je flink wat voordeel op diverse koelkasten. Wat dacht je bijvoorbeeld van de koel-vriescombinatie (390L) RB38T705CSR? Deze koelkast heeft een grote capaciteit en sluit door de buitendiepte van 600mm ook nog eens perfect aan bij je keukenkastjes en aanrecht.

Samsung koel-vriescombinatie

Hou je meer van Amerikaanse koelkasten die voorzien zijn van alle luxe? Bekijk dan eens de Family Hub Amerikaanse koelkast (614L) RS6HA8891B1. Met deze koelkast geniet je van het goede leven, alleen al door de ingebouwde ijsmachine en de koppeling die je kunt maken met je smartphone. Zo zie je wat er in je koelkast ligt zonder de deur te hoeven openen, hou je gemakkelijk een digitaal boodschappenlijstje bij en plan je op een handige manier je favoriete recepten in.

Bekijk de koelkasten van Samsung

Oven en magnetron

Met de Samsung Solomagnetron 5-serie NQ5B5713GBS/U1 ​haal je de ideale magnetron in huis. Met dit apparaat bereid en verwarm je gerechten snel en gelijkmatig, daarnaast ziet de magnetron er ook nog eens fancy uit door het moderne design.

Liever een oven die alle functies in zich heeft om een hele maaltijd te koken? Bekijk dan eens de Dual Cook™ Oven 4-serie NV7B4440VCK/U1, ook deze scoor je met flink wat voordeel tijdens het #BlackFriday Festival bij Samsung. De voordelen van dit fijne apparaat? Je kunt verschillende maaltijden tegelijkertijd bereiden door de bovenste en onderste zones die onafhankelijk van elkaar werken. Daarnaast is het ook nog eens een stoomoven én beschikt de oven over een Air Sous Vide-systeem waarmee je voorkomt dat je eten uitdroogt.

Dual cook oven van Samsung

Bekijk de ovens en magnetrons van Samsung

Vaatwassers tijdens #BlackFriday Festival bij Samsung

Naast het opslaan en bereiden van eten heeft Samsung ook aan de afwas gedacht. Met de vaatwasser DW60M6040SS hoef je namelijk nooit meer zelf af te wassen. Met het brede LED-display kies je gemakkelijk voor het programma dat het beste bij jouw vaat past. Etentje georganiseerd voor vrienden of familie? Geen zorgen; door het flexibele derde rek kun je alsnog alle afwas kwijt in de vaatwasser, zelfs de hoogte kun je makkelijk zelf instellen.

Bekijk de vaatwassers van Samsung

Bundels met extra voordeel

Ben je van plan om meerdere apparaten te kopen? Dan krijg je extra voordeel tijdens het #BlackFriday Festival bij Samsung. Als je namelijk drie deelnemende producten tegelijk koopt, krijg je 10 procent voordeel op de totaalprijs. Bij twee artikelen is dat 5 procent voordeel. Dat geldt uiteraard niet alleen op de keukenapparatuur, maar op het gehele deelnemende assortiment: van smartphones tot aan stofzuigers of een nieuwe televisie!

Bekijk alle Black Friday deals van Samsung

Profielfoto van

Redactie

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!