Foodies 05/2024
Dinner party
Foodies 5 Dinner party
Paella met drie soorten bonen

Cadeautje! Download jouw gratis minifoodies vol lekkere bonenrecepten

In samenwerking met Valle del Sole
Profielfoto van SanneSanne

Advertentie

Er zijn ingrediënten waar je alle kanten mee op kunt. Van hartig tot zoet, lente tot winter en van Europa tot Azië. Foodies ging aan de slag met de producten van Valle del Sole en neemt je in dit miniboekje mee op reis in seizoenen, smaken en culturen.

Ga met ons in de keuken mee op reis naar Spanje, Mexico en Thailand en proef daar Spaanse polenta, Mexicaanse gegrilde babymaïs met bonenpuree en een Thaise kokossorbet. Welk seizoen het buiten ook is, binnen straalt de zon van je bord. Met Foodie Judith van Myfoodblog.nl maken we samen flatbread met rodelinzenspread die heerlijk is bij zowel de lunch als het diner.

Liever lekker cocoonen? Verover een plekje bij de houtkachel en geniet van heerlijk comfortfood met bonen uit één pan, zoals de driebonenpaella. En als klap op de vuurpijl een smeuïge chocoladetaart met, jawel, zwarte bonen. Er gaat een wereld voor je open met dit miniboekje. Eet smakelijk!

Download jouw GRATIS minifoodies via onderstaande button!

Ja, ik wil een GRATIS receptenboekje!

Profielfoto van

Sanne

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!