Foodies 05/2024
Dinner party
Foodies 5 Dinner party
CASA x MasterChef

CASA x MasterChef: een samenwerking om van te smullen

In samenwerking met Lifestyle Media Group

Advertentie

De masterchef in jezelf naar boven halen? CASA sloeg de handen in elkaar met MasterChef, het meest bekeken kookprogramma ter wereld, en stelden een exclusieve collectie samen.

CASA x MasterChef

MasterChef is natuurlijk een wereldwijd fenomeen dat staat voor plezier en creativiteit in de keuken. Daar hoef je alleen maar een vleugje gezelligheid aan toe te voegen en de Elite collectie van CASA en MasterChef is geboren. De MasterChef Elite collectie bestaat uit een reeks stijlvolle keukentoestellen en must-haves van alleen maar hoogstaande kwaliteit. Denk maar aan een reeks wok-, grill- en steelpannen. Of aan bijvoorbeeld keukenmessen, een blender, staafmixer en een airfryer.

Dankzij deze collectie heb je alvast alles in huis om de allerlekkerste gerechten op tafel te toveren voor bijvoorbeeld je vrienden en familie. Bij aankoop van een product uit de collecte krijg je ook nog eens gratis toegang tot een website met verschillende recepten ter inspiratie.

CASA

Haal CASA in huis

Zie je jezelf al in de keuken staan met de allermooiste keukenapparatuur? Dan wil je natuurlijk deze prachtige collectie van CASA in huis halen! De collectie is doorlopend verkrijgbaar in alle CASA-winkels, of bestel gemakkelijk online via de webshop.

CASA x MasterChef

Lees ook: De beste kijktips voor foodies

Wil je ook iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.
Profielfoto van

foodies-partner

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!