Stroopwafel Cake Bowl

Gaan de donkere najaarsdagen voor jou ook gepaard met thee en koekjes op de bank? Dan is deze Cake Bowl echt jouw ding. Onze goede oude stroopwafel krijgt een glansrol in deze Stroopwafel Cake Bowl. Gevuld met de geliefde koekjes, stroopwafel cake en karamel. Héél veel karamel.

Birthday Cake Bowl

De kleuren knallen uit deze Birthday Cake Bowl en dat is precies wat je wil op je verjaardag. Ook de kids helpen graag een handje mee met het maken van deze bowls. Of vervang het traditionele cake versieren op een kinderfeestje eens met Cake Bowls vullen! Scheelt je ook een hoop strooisels onder de tafel.

Party Time Cake Bowl

Cake Bowls beloven hét Kerstdessert van dit jaar te worden. Want al die cake bowls samen zien er niet alleen heel feestelijk uit, met iedereen zijn eigen bowl is dat ook nog eens Coronaproof. Deze Party Time editie tjokvol chocolade is niet alleen goddelijk lekker, de glamorous look geeft jouw Kerst ook echt dat gouden randje.

Ook fan geworden van deze nieuwe food bowls? Klik hier voor nog veel meer Cake Bowl inspiratie en scoor snel je bakproducten bij deze verkooppunten. Poging gewaagd? Deel je resultaat met de hashtags #cakebowl en #funcakesbyme.