Foodies 05/2024
Dinner party
Foodies 5 Dinner party
De leukste tips voor kerst

Kerst in aantocht: 4x de leukste tips

In samenwerking met Lifestyle Media Group

Advertentie

De lekkerste tips rondom kerst hebben we verzameld in dit artikel. Wat dacht je bijvoorbeeld van een persoonlijke wijnselectie, de lekkerste vleesproducten voor een klassieke gourmet of heerlijke chocolade op basis van noten en kokosolie? Lees snel verder!

De leukste tips voor kerst

Zijn jullie ook al aan het aftellen? Kerst komt steeds dichterbij. Wij kunnen in ieder geval niet meer wachten en zijn al helemaal in de kerststemming! Met de leukste tips voor kerst worden de feestdagen nog feestelijker én lekkerder. Welke kies jij?

Restaurant Mucha

De leukste tips voor kerst: een heerlijk avondje uit

Sfeervol dineren doe je bij Restaurant Mucha in Veenendaal! Hier draait alles om beleving, ze werken met de allerbeste ingrediënten en producten om de mooiste gerechten te bereiden. Voor jou en je gezelschap. Denk bijvoorbeeld aan een tartaar van botervis met crème van avocado en een gepocheerd ei. Of bijvoorbeeld aan de entrecôte uit de Bradley Smoker gelakt met Surinaamse marinade en een gegrilde bimi? Geniet van een heerlijke avond uit op een prachtige locatie aan het water. Reserveer online en laat je verrassen!

De leukste tips voor kerst

Vinobox

Jouw persoonlijke wijnselectie voor de feestdagen

Wil je graag nieuwe wijnen ontdekken, maar weet je niet welke je moet kiezen? Met het Vinobox wijnabonnement heb je elke maand nieuwe wijnen op de mat! Maar niet zómaar wijn: we kiezen uiteraard deze wijnen speciaal voor jou uit. Hoe we dat doen? Met een smaakprofiel dat we steeds verbeteren. Oftewel; jouw persoonlijke Vinoprint. Na elke box kun jij jouw wijnen beoordelen en zo leren wij jouw smaak steeds beter kennen. Geen keuzestress en dure miskopen, maar wijn in huis die altijd in de smaak valt! Vinobox kan als maandelijks wijnabonnement voor jezelf, maar ook als (eenmalig) cadeau voor bijvoorbeeld iemand anders! Check vinobox.nl.

Vinobox

De leukste tips voor kerst: Beef en Steak

Beef & Steak.nl top 3 voor de feestdagen

Beef & Steak.nl heeft de populairste vleesproducten geselecteerd voor de feestdagen. Deze bestel je makkelijk online. Vervolgens laat je ze thuis bezorgen, natuurlijk in een duurzame verpakking!

1. Gourmetten wordt nog lekkerder met vlees van de hoogste kwaliteit. Zoals ossenhaaspuntjes, Wagyu biefstuk en lamskoteletjes. Je kunt ook je eigen gourmet samenstellen!

2. Ossenhaas is het malste stuk vlees van een rund en wordt veel geserveerd tijdens de kerstdagen. Kies bijvoorbeeld voor een hele ossenhaas, tournedos of ossenhaasstukjes. Bestel hier.

3. Rollade is een feest op tafel! Eenvoudig te bereiden en ongekend populair tijdens de feestdagen. Ontdek de smaakvolle rollades, van Hollandse Dubbeldoelrunderen tot wildzwijn, hert of eend.

Beef en Steak

My Food My Kingdom

ChoQola, create moments

ChoQola is een natuurlijk chocoladealternatief op basis van noten en kokosolie. Een leuk en gezond DIY-product! Smelt het basismengsel, giet het in het vormpje, pimp het en na één uur in de vriezer is je happy bite klaar! ChoQola is vrij van lactose, soja, gluten, geraffineerde suikers en andere (chemische) toevoegingen! Bekijk alle mogelijkheden op choQola.com.

De leukste tips voor kerst

Wil je iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.
Profielfoto van

foodies-partner

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!