Touch of Gold cupcakes

Simple and sophisticated, dat zijn de Touch of Gold Cupcakes. Gedecoreerd met verschillende witte toefjes en stijlvolle gouden strooisels. Een jaar zonder gouden randje? Met deze cupcakes krijgt jouw Oud & Nieuw er in elk geval wel een.

Velvet gebakjes

Velvet in je interieur, velvet in je outfit en ja.. ook velvet op deze prachtige gebakjes! Wij kunnen niet meer zonder deze zachte vriend en al helemaal niet met Oud & Nieuw. Want wanneer komen deze gebakjes beter tot hun recht dan op de meest glamourous avond van het jaar? Banketbakkers hadden deze kunstwerkjes al langer in de etalage staan, maar met de speciale velvet spray uit dit recept, kun jij het ook gewoon!

Hulp nodig bij het sprayen? In deze video zie jij precies hoe je jouw gebakjes omtovert tot een stijlvolle traktatie met de velvet spray:

NYE cake popsicles

Ready to pop that Champagne? Terwijl jij de bubbels inschenkt, krijgen de kids deze gezellige cake popsicles om het nieuwe jaar in te luiden. Gevuld met hun favoriete cake en lekker over de top gedecoreerd met gouden spray en strooisels. Of het samengaat met champagne? Wij vinden van wel.

Met de producten van FunCakes maak je al dit moois heel eenvoudig zelf. Neem snel een kijkje op de website voor deze en heel veel andere recepten en scoor je producten bij een van deze verkooppunten. Poging gewaagd? Deel je resultaat op social media met de hashtag #funcakesbyme.