Foodies 05/2024
Dinner party
Foodies 5 Dinner party
Cover voor Dry January? Geniet van deze verrukkelijke alcoholvrije drankjes

Dry January? Geniet van deze verrukkelijke alcoholvrije drankjes

In samenwerking met FLUÈRE

Advertentie

Gefeliciteerd! Je bent al op de helft van jouw Dry January. Dat moet natuurlijk geheel in stijl gevierd worden met een goede gin & tonic of een overheerlijke cocktail, maar dan wel op basis van de alcoholvrije spirits van FLUÈRE zodat ze perfect binnen jouw voornemens passen. Waarschuwing: deze drankjes zijn zó lekker dat je er met gemak een Dry February achteraan plakt...

De stijlvolle spirits van FLUÈRE liggen sinds 2017 in de schappen als volwaardige alternatieven voor jouw favoriete drankjes, ontwikkeld met een pure focus op smaak. Oftewel: je geniet van de smaakbeleving van alcohol, maar dan zonder de alcohol terwijl je van je cocktail sipt. Zeg maar dag tegen je kater en hallo tegen een avond onbezorgd genieten! Zelf proberen? Je vindt FLUÈRE bij Gall & Gall en onafhankelijke (online) slijters. Kijk voor meer informatie op de website van FLUÈRE.

Kies jouw spirit

Voor jouw drankje kun je kiezen uit drie heerlijke smaakvariaties. FLUÈRE Original werd gelanceerd in 2017 en is inmiddels verkrijgbaar in 28 landen wereldwijd. De drank bevat een floraal en verfrissend smaakprofiel met een blend van botanicals als jeneverbes uit de Himalaya, lavendel uit de Franse Provence, Mediterrane citroenzeste en koriander uit Casablanca. Gebalanceerd en complex, met een stevige bite in de afdronk. Het karakter van de spirit komt optimaal tot zijn recht in de FLUÈRE Gimlet.

FLUÈRE Raspberry barst van frisse, lichtzoete smaken van gedistilleerde frambozen en botanicals. Soepel, zacht, complex en gebalanceerd: Mix deze fruitige smaaksensatie met diepgang en tintelende afdronk met tonic of een frisse FLUÈRE Raspberry Collins.

De amberkleurige FLUÈRE Spiced Cane Dark Roast wordt gedistilleerd van pure melasse van Dominicaans suikerriet, met tonen van gebrande koffiebonen, toffee, tonkabonen en zoethout. Met een onmiskenbaar vol en rijk smaakprofiel van ‘dark spirits’ als bruine rum en bourbon vormt het een doorbraak in de wereld van alcoholvrije spirits. Fluère Spiced Cane Dark Roast drink je in een klassieke en verleidelijke FLUÈRE Old Fashioned.

In de mix

Heb je jouw favoriete alcoholvrije spirit van FLUÈRE in huis? Zo tover je hem om tot een heerlijk alcoholvrij drankje:

FLUÈRE & TONIC

Ingrediënten | 65 ml FLUÈRE Original | 150 ml Premium tonic water | citroen en munt | veel ijsblokjes

How to | Laat je verrassen door deze makkelijk en snel te maken verfrissende alcoholvrije Gin & Tonic. Gebruik veel ijs in een mooi glas, schenk hier de Premium tonic en FLUÈRE bij en garneer met een schijfje citroen en takje munt! Dit is pas alcoholvrij genieten.

FLUÈRE THINK PINK

Ingrediënten | 45 ml FLUÈRE Raspberry | 90 ml Schweppes Hibiscus | sinaasappel en frambozen | veel ijsblokjes

How to | Dit verfrissende alcoholvrije drankje is super simpel zelf te maken en niet te onderscheiden van een echte pink gin & tonic. Gebruik veel ijs in een mooi glas, schenk hier de Schweppes Hibiscus en de FLUÈRE Raspberry bij. Om het af te maken garneer je dit drankje met een sinaasappel zeste en frambozen!

Welk drankje is jouw favoriet?

Battle of the drinks! Welke FLUÈRE cocktail vind jij het lekkerst? Laat het weten op Facebook of Instagram. Oh, en vergeet niet om op de volgknop te klikken voor nóg meer heerlijke inspiratie voor alcoholvrije cocktails. Cheers!

Profielfoto van

foodies-partner

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!