Dun Yong

In 1959 begon Dun Yong een kleine Chinese winkel in hartje Amsterdam om de Chinese gemeenschap in de buurt te voorzien van hun dagelijkse producten. De winkel is inmiddels in handen van de derde generatie. Broers Kin-Ping en Kwok-Ming staan tegenwoordig aan het roer en is het bedrijf enorm gegroeid, maar de authenticiteit is altijd bewaard gebleven. “Asia at your doorstep”, zo luidt hun slogan. Tegenwoordig telt deze Aziatische supermarkt zes verdiepingen vol met producten als dranken, verse groente en fruit, kruiden, vlees, vis, keukengerei en servies.

Wil je ook iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Thuis gezellig hotpotten met vrienden

Nog nooit hotpot geprobeerd? Er gaan steeds meer hotpot-restaurants open, maar dit is ook makkelijk om thuis zelf te doen. Gezellig met vrienden aan tafel zelf je eten koken, meer tijd met je vrienden en minder tijd in de keuken. Bij ons vind je alles wat je nodig hebt voor een avondje hotpotten.

Hotpot

Lezersaanbieding

Koken met een echte wok, snijden met een echt Japans mes of een handig Chinees koksmes, dat klinkt toch als muziek in de oren? Tot eind maart 2023 krijg jij als echte foodie 10% korting op alle keukengerei en servies in de webshop van Dun Yong met de kortingscode ‘FOODIES4LIFE‘.

Lees ook: