1. Restaurants on the edge

Het uitzicht wat je bij deze restaurants hebt is fenomenaal, maar dat is dan ook het enige waar ze punten mee scoren. Het eten is slecht en voor de ambiance hoef je er ook echt niet heen. Hoog tijd om daar iets aan te doen, vinden drie experts. Ze helpen de ondernemers om van hun zaak een fijne plek te maken met eten dat net zo fotowaardig is als de locatie.

2. The Chef Show

Yes! Het nieuwe seizoen van The Chef Show staat op Netflix. Jon Favreau (je kent hem vast wel van de megaleuke film Chef) en Roy Choi gaan samen op zoek naar de lekkerste gerechten binnen en buiten hun keuken en laten zien hoe eten mensen dichterbij elkaar brengt.

3. Las Crónicas del Taco

In deze Spaanstalige serie draait alles om een van onze favorieten: de taco! Er zijn in totaal zes afleveringen die allemaal het verhaal van een ander soort taco vertellen. Van de culturele achtergrond tot hoe je hem lekker klaarmaakt, hier beginnen wij van te watertanden.

4. Salt Fat Acid Heat

Chef Samin Nosrat gaat in de miniserie Salt Fat Acid Heat de wereld over om de vier basisbeginselen van lekker koken te onderzoeken. Een heerlijke serie voor echte foodies dus, die zich richt op het proces van koken en je meer leert over hoe je jouw gerechten nou echt voortreffelijk maakt.

5. Worst Cooks in America

Beginnen al die programma’s over topchefs je te vervelen? Dan is Worst Cooks in America dé food show voor jou. Hier toveren de deelnemers geen oogverblindende amuse op tafel, maar zie je vlam in de pan en combinaties die je jouw ergste vijand niet eens zou voorschotelen. Degene die zijn kookkunsten het best ontwikkelt, gaat naar huis met €25.000

Krijg je al honger? Dit zijn de lekkerste snacks om van genieten tijdens een film of serie.