Gek op…Ierland! Zo maken topchefs Iers rundvlees klaar
Advertentie
Behalve hun favoriete stukje rundvlees, delen deze top-chefs van de Chefs’ Irish Beef Club speciaal voor jou een van hun lekkerste recepten waarbij ze jouw boodschappenmandje overzichtelijk houden: zo min mogelijk ingrediënten dus! Kijk voor onweerstaanbare recepten op irishbeef.nl
Deze Nederlandse top-chefs werken graag met Iers rundvlees. Leer van de besten: kijk en kook met ze mee.
Even voorstellen: Alain Alders
“In Ierland wordt op een duurzame manier aan veeteelt gedaan, in harmonie met de natuur.”
SVH Meesterkok, Executive chef
Bedrijf: Taste of Alain, productontwikkeling foodconcepten.
Favoriet recept: gestoofde runderwang met kiemgroenten, pappadum, curry en geschaafde kokosnoot
Even voorstellen: André van Doorn
“Iers rundvlees is mooi vlees. Goed dooraderd en met een échte rundvleessmaak. Ik werk er graag mee!”
SVH Meesterkok
Bedrijf: zelfstandig ondernemer, private dining en advies
Favoriet recept: Ierse runderlende met mosterd en bruine suiker
Even voorstellen: Wilco Berends
“Een Ierse koe graast het grootste deel van zijn leven buiten wat mooi kwaliteitsvlees oplevert.”
SVH Meesterkok, Patron cuisinier
Bedrijf: De Nederlanden, Vreeland
Favoriet recept: beef Tataki
Lees ook: Gek op…Ierse sukade!
Onze tips
WIN Foodies jubileumcadeautjes: 5x kookboek ‘Planken met een Indische twist’
Bovenop de trends: speakeasy’s
WIN Foodies jubileumcadeautjes: overnachting bij natuurhuisje Slapen op 29
WIN Foodies jubileumcadeautjes: cadeaubon Lenta Living t.w.v. €150,-
Vacature: accountmanager Foodies
WIN Foodies jubileumcadeautjes: 15x Tony’s Chocolonely Foodies reep
Dit zijn jullie favoriete foodiesrecepten!
WIN Foodies jubileumcadeautjes: Ankarsrum Assistent keukenmachine
foodies-partner