Foodies 04/2024
Mediterraanse smaken
Foodies Mediterraanse smaken
Strandzuid

5x leuke hotspots voor lunch en diner

Partnerbijdrage door: Lifestyle Media Group

Advertentie

Ben je op zoek naar je nieuwe favoriete hotspot voor lunch en/of diner? Zoek niet verder! Wij hebben de allerlekkerste voor je verzameld.

Bar Kitchen Sabrosa

Sabrosa is de ontmoetingsplek in Soest-Zuid. Bij Sabrosa gaat het om de hele beleving. Zien, proeven, horen en ontmoeten, alle zintuigen worden geprikkeld. De Bar & Kitchen zorgt voor een uniek concept met twee bedrijven onder een dak. In het restaurant kan je genieten van goed eten in de smaak van de mediterrane keuken. Aan de bar geniet je van kwaliteitswijnen uit de landen rondom de Middellandse Zee of een lekker biertje. Ga voor meer informatie naar de website van Sabrosa!

Restaurant de Dyck

Bij Restaurant de Dyck, middenin het Groene Hart gelegenstaat de grote moestuin centraal.. Je beleeft hier een culinaire reis over de akkers en door de moestuin. Van het land, zo op het bord! Geniet bijvoorbeeld van een luxe zesgangenmenu met bijpassende wijnen. Neem plaats in het restaurant in de omgebouwde boerderij, of bij mooi weer op het sfeervolle terras. Hier wordt zo lokaal en circulair mogelijk gewerkt; restanten worden gevoerd of gecomposteerd! Kijk voor meer informatie op de website van de Dyck.

Strand-Zuid

Vakanties beginnen in Amsterdam bij Strand-Zuid. Ons stadsstrand beschikt over verschillende locaties voor events, restaurants en buitenbarren. Zonnen op een strand bed, een speciaal biertje drinken op het terras, uitgebreid dineren in het restaurant of tafelvoetballen met collega’s; deze zomer kun je hiervoor op ieder moment van de dag terecht in en om het restaurant. Voor dat echte vakantiegevoel hoef je de stad niet meer uit. Kijk voor meer informatie op de website van Strand-Zuid!

Taverna Doris

Bij Taverna Doris kan je genieten van echte authentieke én eigentijdse Griekse gerechten! Je krijgt ook de keuze om diverse gerechtjes samen te delen zodat je van alles wat kan proeven! Je kan hier overdag terecht voor een lekkere lunch en ’s avonds voor diner. Daarbij wordt er fijne Griekse kwaliteit wijnen geschonken en heb je de keuze uit verschillende soorten bieren. Meer informatie vind je op de website van Griekse Taverna Doris!

 De Drommedaar

Wil je gezellig en lekker uit eten in het centrum van Emmen? Dan ben je bij restaurant De Drommedaar aan het juiste adres. De ervaren koks gebruiken alleen de beste ingrediënten en de deskundige sommelier helpt je graag met de juiste wijn. Daarnaast is De Drommedaar bijzonder sfeervol ingericht. Een bezoek aan dit restaurant is pure verwennerij voor de zintuigen! Meer informatie vind je op de website van de Drommedaar!

Profielfoto van

foodies-partner

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!