Verse chips van de boerderij

Een aantal jaar geleden keken Rene en Henk over hun aardappelvelden in de Hoeksche Waard. Ze vonden het zonde dat hun prima aardappelen anoniem in de massa verdwenen. Ze droomden van exclusiviteit, dat verdienden deze aardappelen, toch?

Zij bakten hun eerste chipje tijdens het aardappels rooien. Voor het gemak schilden ze de aardappelen niet. De smaak was verassend, echt anders. Nu wordt er dagelijks op de boerderij in ‘s-Gravendeel verse chips gebakken. De aardappelen groeien op rond de boerderij. Een heel jaar rond chips van eigen land. Ze houden het simpel, dus als ingrediënten alleen aardappel, zonnebloemolie en zeezout of andere kruiden.

Ontvang 25% korting op de 75 gr. zak via boerderijchipstekoop.nl met code ‘BOERDERIJ12’. Bekijk alle smaken op boerderijchips.nl

Veggiedeli, voor al jouw speciale eetwensen

Wil jij als bewuste consument graag (meer) plantaardig en diervriendelijk eten, of heb je een allergie voor melk of ei? Veggiedeli.nl is dé online supermarkt met een breed internationaal assortiment aan de lekkerste vervangers voor vlees, vis, kaas, ei, sauzen, koekjes, chocolade en nog veel meer! Alle producten op Veggiedeli.nl zijn 100% plantaardig.

Ontvang 5% korting op je bestelling met code ‘FOODIES’. Te gebruiken via veggiedeli.nl.