Foodies 04/2024
Mediterraanse smaken
Foodies Mediterraanse smaken
lezersaanbiedingen voor foodies

Kerst is vroeg dit jaar: 3x lezersaanbiedingen voor foodies

In samenwerking met Lifestyle Media Group

Advertentie

Kerst is vroeg dit jaar, we hebben namelijk nu al een cadeautje voor je! Speciaal voor jou als lezer van Foodies hebben we drie heerlijke aanbiedingen. Maak voordelig kennis met verschillende merken!

Lezersaanbiedingen voor foodies

Regelmatig delen we de beste kortingen die je als foodie niet mag missen. We pakken ditmaal extra groots uit omdat kerst eraan komt. Zo hebben we drie verschillende producten waar je nu voordelig kennis mee kan maken. Bekijk snel welke lezersaanbiedingen voor foodies klaarstaan!

Wil je iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Amsterdam Cupcake Company

Kerstgebakjes, dagelijks vers en ambachtelijk

Wil jij jouw gasten deze feestdagen ook verrassen? Maak jouw kerstviering af met de huisgemaakte cupcakes, cakepops en taartjes van Amsterdam Cupcake Company. Creativiteit staat centraal bij het bereiden van de lekkerste fairtrade gebakjes. Naast dat ze er prachtig uitzien, smaken ze ook nog eens heerlijk. Alles wordt ambachtelijk, vers en lokaal bereid in de eigen bakkerij. Gegarandeerd een succes!

Pre-order jouw bestelling vóór 10 december 2022 op amsterdamcupcakecompany.nl en ontvang 20% korting op de gehele kerstcollectie met code ‘kerstfoodies22’. Plan de leverdatum naar wens in tussen 6 en 24 december 2022.

Lezersaanbiedingen voor foodies: Amsterdam Cupcake

Foto: Marleen Visser

What a Pasta

Thuis uit eten met de lekkerste pasta’s uit Italië

Ben jij een echte fijnproever die ook houdt van pure smaken? Wil jij je gasten graag culinair verwennen? What a Pasta brengt de kwaliteit en authenticiteit van de Italiaanse keuken bij jou thuis. Verse, ambachtelijke en 100% natuurlijke kant-en-klare pasta gerechten, van Zuid-Italiaans meel. Zet in een handomdraai vanuit je vriezer de meest verfijnde gerechten van de Italiaanse chefs bij jou op tafel. Spontaan thuis uit eten was nog nooit zo lekker én ook gemakkelijk!

Speciaal voor jou als foodie nu 20% korting op alle kant-en-klare pasta’s! Gebruik de code ‘pasta4foodies20’ in je winkelmand op whatapasta.nl.

what a pasta

Embreze

Geef je dierbaren een Embreze® theecadeau

Wil je iemand een leuk cadeau geven voor de komende feestdagen? Dan zijn de luxe biologische thee blends het perfecte theecadeau! embreze® heeft 100% biologische en geharmoniseerde thee, waarmee je bij elke slok verwenmomenten creëert. Met dit theecadeau zorg je voor een unieke beleving bij de ontvanger vanwege de oogstrelende verpakking en de geur van de thee die direct vrijkomt na het openen van het theeblik of het thee-cadeaupakket.

Bij een bestelling boven de € 60,- ontvang je de embreze® thermosfles (t.w.v. € 27,90) helemaal gratis! Deze actie is geldig voor de eerste tien lezers. Voeg de thermosfles toe aan je bestelling op embreze.com en gebruik kortingscode ‘FOODIES22’.

embreze thermos

Met behulp van de thermosfles kun je genieten van jouw warme drankje. Geen wegwerpbekers meer nodig. Mooi, praktisch en ook nog eens goed voor het milieu.

Embreze

Profielfoto van

foodies-partner

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!