Foodies 05/2024
Dinner party
Foodies 5 Dinner party
Lezersaanbiedingen voor foodies

Kerst is vroeg dit jaar: lezersaanbiedingen voor foodies

In samenwerking met Lifestyle Media Group

Advertentie

Kerst is vroeg dit jaar, we hebben namelijk een cadeautje voor je! Speciaal voor jou als lezer van Foodies hebben we vijf heerlijke aanbiedingen. Maak voordelig kennis met verschillende merken!

Lezersaanbiedingen voor foodies

Regelmatig delen we de beste kortingen die je als foodie niet mag missen. We pakken ditmaal extra groots uit omdat kerst eraan komt. Zo hebben we vijf verschillende producten waar je nu voordelig kennis mee kan maken. Bekijk snel welke lezersaanbiedingen voor foodies klaarstaan!

Speciaal voor de feestdagen

Ben je op zoek naar die speciale fles voor culinaire feestdagen? Met de selectie klassiekers, verrassende nieuwkomers en mousserende wijnen van Anfors Imperial geef je gegarandeerd extra allure aan de mooiste dagen van het jaar.

Bekijk de wijnen via onderstaande link of vraag om persoonlijk advies via de chat. De experts denken graag met je mee. Met wel 18 jaar ervaring als importeur van Europese kwaliteitswijnen, ben je bij hier aan het juiste adres!

Ga naar de website van Anfors Imperial en ontvang extra voordeel met de code ‘FOODIES10’.

Lezersaanbiedingen voor foodies

Bewust wijncadeau

Zoek je een bijzonder cadeau voor een wijnliefhebber? Ontdek dan de Vacu Vin wijn en champagne sets! Deze geschenkpakketten zijn met zorg gemaakt in een sociale werkplaats in Nederland. Hier bieden zij mensen een beschutte werkplek met persoonlijke aandacht. Met Vacu Vin geniet je langer en bewuster van een mooi glas wijn of bubbels!

Ga naar de website van Vacu Vin en ontvang 15% korting met de code ‘VVFOODIES’. Geldig t/m 30 december 2021 op amazon.nl.

Vacu Vin

Je hebt ‘sap’ en je hebt Frecious

Waarom? We screw it! 100% slowjuice, biologisch groentesap met 300 gram groente per flesje en 8-14 ingrediënten per juice. Een grote variatie aan groenten eten is het allerbest, maar omdat slechts 5% van de Nederlanders dat lukt is er Frecious!

  • 47% meer nutriënten dan cold pressed.
  • Shock freeze ingevroren. Zo behoudt het sap de hoogste kwaliteit.
  • Flesje van gerecycled (mono)plastic, dat is duurzamer dan glas.

Een belangrijk gezondheidsvoordeel van groentesap is de gigantische hoeveelheid voedingsstoffen die je ermee binnenkrijgt. Ervaar wat groentesap voor jouw gezondheid kan doen! Drink dagelijks 15 minuten voordat je iets eet Frecious voor de beste opname, of ga voor een detox: reinig je lichaam met een sapkuur. Ervaar meer energie en verlies gewicht. Groentesap zonder vezels, is dat wel gezond? Ja! Ter aanvulling van je dagelijkse groente-inname. De voedingsstoffen van groentesappen worden sneller en beter opgenomen dan bij het eten van groenten. Met Frecious krijg je meer dan 50 verschillende groenten- en fruitsoorten binnen, bestel op frecious.bio!

Ga naar de website van Frecious en ontvang € 20,- korting op je bestelling met de code ‘FOODIES20’. Geldig t/m 1 februari 2022.

Lezersaanbiedingen voor foodies

Samen gezellig bakken met kerst

Cake, Bake & Love, gevestigd in Voorburg, is al 10 jaar een begrip op het gebied van bakken en decoratie van taarten, cupcakes, cakepops, koekjes, macarons en nog veel meer! In hun uitgebreide winkel én webshop vind je alles wat je nodig hebt om tijdens de feestdagen zelf de lekkerste en leukste creaties te maken. Denk aan een groot assortiment aan koekjesuitstekers om samen met de kinderen kerstkoekjes te bakken of gebruik mooie kleuren fondant en de speciale mallen in kerstthema om een mooie taart op tafel te zetten. Ook voor leuke ideeën voor het kerstdiner op school kan je bij Cake, Bake & Love terecht. Wat ga jij bakken deze kerst?

Ga naar de website van Cake, Bake & Love en ontvang als lezersaanbiedingen voor foodies 10% korting op het gehele kerstassortiment met de code ‘Foodies’.

Cake, Bake & Love

Yakiniku Shichirin, dé Japanse tafelgrill

Toe aan wat gezellige en met voedsel gevulde avonden met familie en vrienden? Deze traditionele Japanse Yakiniku Shichirin heeft alles wat je zoekt! Een Shichirin is in feite een compacte en veelzijdige tafel-BBQ, welke je op elk moment makkelijk kunt meenemen of verplaatsen. Grillen op een Japanse Shichirin is niet zo maar BBQ’en – het is verfijnder, eleganter en kleiner. Hier geen halve varkens of hele kippen, maar kleine smaakvolle gerechten die meer precisie vereisen. En gebruik je Binchotan houtskool, dan bereikt deze grill zelfs temperaturen van wel 1000+ graden! Met Yakiniku – verkrijgbaar bij Hop.nl – haal je de Japanse keuken in huis!

Ga naar de website van Hop.nl en ontvang 10% korting met de code ‘BBQ10’. Geldig t/m 15 december 2021.

Lezersaanbiedingen voor foodies

Wil je iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.
Profielfoto van

foodies-partner

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!