Foodies 05/2024
Dinner party
Foodies 5 Dinner party
Cover voor Met deze shoppers van Laauw doe jij je boodschappen in stijl

Met deze shoppers van Laauw doe jij je boodschappen in stijl

In samenwerking met Laauw

Advertentie

Eieren, koffie, knoflook, vlees(vervangers), chocolade... we halen wekelijks heel wat boodschappen in huis om er thuis de lekkerste gerechten mee te maken. Wie denkt dat het een vervelende klus is om alles te vervoeren, heeft het mis. Dankzij de stevige shoppers van Laauw lopen we gerust nog even om met onze tas vol lekkers. Wil jij ook in stijl over straat? Deze drie modellen zijn favoriet!

Luxe shoppers, comfortabele rugzakken en unieke tote bags van de beste kwaliteit: bij Laauw vind je de tas van je dromen. Laauw is een Nederlands modemerk, opgericht in 2015 door drie ondernemers met een passie en liefde voor leer. De tassen zijn stuk voor stuk unieke ontwerpen gerealiseerd door talentvolle designers. Door de stevigheid van de shoppers ga je niet alleen in stijl over straat, maar geniet je ook nog eens van ultiem draagcomfort. Perfect om je boodschappen in te vervoeren! Om te voorkomen dat je keuzestress krijgt, hebben we vast drie fantastische uitvoeringen voor je op een rijtje gezet:

Raw Retiro | Tan

Deze tas is gebaseerd op Madrid, en dankt zijn naam aan het park Retiro in Madrid. De tas heeft veel overeenkomsten met het park; gezinsgericht, handi voor veel doeleinden en geschikt voor alle leeftijden. De Retiro is perfect om de benodigheden voor je picknick in mee te nemen. De tas is compleet gemaakt van buffelleer en solide, koperkleurige fournituren en is van begin tot eind handgemaakt.

Octo Tentakel | Grey

De ‘Octo Tentakel’-tas komt uit de Laauw Spongebob Collection. Deze eyecatcher is ontworpen door Marlou Breuls en vervaardigd door Laauw. Wij vinden hem prachtig in het grijs, maar je kunt ook kiezen voor zwart of, als je graag wat meer opvalt, geel. De voering heeft superhandige binnenzakken waar je bijvoorbeeld je portemonnee in kunt doet. Zo hoef je daar niet lang naar te zoeken bij de kassa!

GIJS by Leon Tanate – Black

De shopper GIJS is een Unisex tas van de ontwerper Leon Tanate. Het ontwerp is gebaseerd op de shopper die zijn opa gebruikte om de wekelijkse boodschappen van markt in te doen. Functioneel, tijdloos, clean en klassiek, zijn de karakteristieken van de Gijs. Verder is hij compleet vervaardigd uit stevig volnerf runderleder en heeft een handig voorvakje. Hij is zowel als handtas als schoudertas te gebruiken, dus de keuze is helemaal aan jou!

Verliefd geworden op deze shoppers? Bestel ze eenvoudig via de website van Laauw. Hier vind je ook alle andere, prachtige tassen van dit Nederlandse merk.

Profielfoto van

foodies-partner

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!