Ruim 25 jaar geleden startte Gerrit Takke één van de eerste biologische slagerijen in het land. Samen met het team was Gerrit als pionier gedreven om biologisch vlees op de kaart te zetten. Naast het feit dat hij biologisch vlees veel lekkerder vindt, zijn ook de aspecten als dierenwelzijn en milieu erg belangrijk voor hem.

“Voor verantwoord, dier- en milieuvriendelijke slagersproducten, barbecuepakketten of kookbenodigdheden ben je bij ons aan het juiste adres.” – Gerrit Takke

De biologische slagerij is inmiddels uitgegroeid tot een heuse eetwinkel. Het is de passie van alle medewerkers om de klanten dagelijks de lekkerste producten aan te bieden. Zij adviseren je graag over het biologische vleesassortiment en vleeswaren. Of je nu kiest voor hun bekroonde Gelderse worst óf gerijpt Dry Aged vlees, een malse lamskotelet óf een heerlijk stukje wild. Zij zorgen ervoor dat je de liefde voor het vak in hun producten proeft!

Bestel online via Biologische Slagerij Takke. Vul tijdens het afrekenen de code ‘’Foodies’’ in bij de omschrijving en ontvang een Spaanse droge worst t.w.v. € 5,-.