Heeft de vrijdagmiddagborrel je op een idee gebracht voor Valentijnsdag? Ons wel! Op de redactie van foodies proostten we deze vrijdag trots met speciaalbier op de gehaalde deadline van onze prachtige Azië-uitgave (vanaf 19 februari in de winkel). Maar ik dwaal af.

Speciaalbier met een naam

Valentijn dus, en bier. Speciaalbier, voor een speciaal moment. Daar heeft Beerwulf leuk op ingespeeld met klinkende (proost!) biernamen als Fuut-Fieuw van Bird Brewery, King of Hearts van Wild Card Brewery en Red My Lips van Brussels Beer Project. En dat zijn pas enkele biertjes uit dit 16 bieren tellende pakket. Van fruitig en zoet tot hoppig of donker, de ware zit er altijd bij…

Ook voor liefde op het laatste moment

Ben je op het laatste moment toch overtuigd van hem of haar en wil je je liefde verklaren? In het bestelproces kun je een persoonlijke noot toevoegen. Beerwulf neemt de bezorging van het speciaalbier aan jouw Valentijn serieus: “We bezorgen het Valentijn pack gratis binnen 24 uur. Je kan tijdens het bestellen ook zelf een bezorgmoment kiezen, zodat je zeker weet dat de ontvanger thuis is. De factuur wordt alleen naar de verzender gestuurd, zodat er geen prijsinformatie op het pack staat. Onze Beerwulf doos is niet alleen heel mooi, hij is ook heel stevig; je hoeft je dus geen zorgen te maken over gebroken flesjes.”

Korting voor jou en je lief

Dus zoek je dit weekend nog naar een origineel Valentijnscadeau voor je bier-liefhebbende vriend of vriendin, of geef je een feestje om ‘die ene’ te kunnen versieren? Bestel het bierpakket van Beerwulf met 15% korting speciaal voor onze lezers.
Gebruik kortingscode: valentinespecial2019 
Oh, en goeie opmerking van Beerwulf, de ballonnen en snoepjes op de foto, die regel je gewoon lekker zelf, voor extra speciaal speciaalbier.