Wij hebben het antwoord op deze brandende vraag! Datingapp Inner Circle heeft de handen ineengeslagen met cateraar The Food Line Up, om jou een Table For 2 aan te bieden. Oftewel, een unieke restaurantervaring met jouw date op een aantal van de mooiste evenementlocaties in de stad. Het beste nieuws? Ze geven 10 diner dates GRATIS weg! Lees hieronder hoe jij die kunt winnen.

In Amsterdam weten ze wel raad met lekker eten. Verwacht dus waanzinnig lekkere gerechten, die bereid worden door de allerbeste chefs. Iedere locatie serveert een ander, speciaal samengesteld menu bestaand uit vier, vijf of soms wel zeven gangen, inclusief drankjes.

Wat is Inner Circle?

Ken je Inner Circle nog niet? We praten je graag even bij. Inner Circle is een wereldwijde datingapp die het levenslicht zag in, jawel, Amsterdam! Alles draait hier om het maken van een echte, betekenisvolle connectie met iemand die daten net zo serieus neemt als jij. Inner Circle is gespecialiseerd in offline ontmoetingen, maar veiligheid staat natuurlijk hoog in het vaandel. Daarom zijn de events aangepast, zodat je ook tijdens deze pandemie kunt genieten van een superleuke date.

Social distancing betekent namelijk niet dat je helemaal niet meer sociaal kunt zijn. Heb je iemand ontmoet op een datingapp waar jij een goed gevoel bij hebt en wil je ontdekken of het offline net zo goed klikt? Dan is dit je kans!

Zo kun jij het diner winnen

Klinkt goed, toch? Om kans te maken op deze geweldige prijs, hoef je elkaar niet eens te hebben ontmoet via Inner Circle. Het enige wat je wél moet doen is het winnaarsformulier invullen op de website van Inner Circle en vertellen waarom jij een Table For 2 wil winnen. Er worden tien lucky couples uitgekozen om de avond van hun dromen te beleven.

Enthousiast geworden? Hier vind je het winnaarsformulier. Druk op verzenden en duim dat je wint. Val je in de prijzen? Laat ons dan vooral weten wat jij van jouw unieke Table For 2-ervaring vond. We zijn hartstikke benieuwd.