Bij Inner Circle weten ze wel raad met het organiseren van unieke dates die je de rest van je leven bijblijven. Deze wereldwijde datingapp zag het levenslicht in ons eigen Amsterdam en sindsdien tillen ze ontmoetingen naar een heel ander niveau. Inner Circle is gespecialiseerd in offline ontmoetingen en na een succesvolle eerste editie, slaan ze ook deze keer de handen ineen met cateraar The Food Line Up, om jou een Table For 2 aan te bieden. Deze keer op een wel hele bijzondere locatie: het Scheepvaartmuseum in Amsterdam.

inner circle

Dit kun je winnen

Natuurlijk kom je niet alleen naar deze prachtige plek om van de mooie entourage te genieten. Chef Arnout kookt een 5-gangen menu voor jullie met als thema ‘De Zee’. Onder het iconische glazen dak van het s’-Lands Zeemagazijn in het Scheepvaartmuseum ga je aan tafel. Heb je zin om het museum voor je aanschuift te bezoeken? Dat kan! De locatie opent exclusief de deuren en dus kan je in alle rust genieten van de mooie tentoonstellingen.

Zo maak je kans

Klinkt goed, toch? We hebben je het beste nog niet eens verteld: Inner Cirlce betaalt de rekening. Zeg dus maar dag tegen ongemakkelijke situaties. Het enige wat je wél moet doen om een van de zeven etentjes te winnen, is het winnaarsformulier invullen op de website van Inner Circle en vertellen waarom jij een Table For 2 wil winnen. Er worden zeven lucky couples uitgekozen om op vrijdag 28 augustus de avond van hun dromen te beleven.

Enthousiast geworden? Hier vind je het winnaarsformulier. Druk op verzenden en duim dat je wint. Val je in de prijzen? Laat ons dan vooral weten wat jij van jouw unieke Table For 2-ervaring vond. We zijn hartstikke benieuwd.