Servero 100% Appelmoes

Servero 100% Appelmoes is een puur fruitproduct gemaakt van 100% appel en verder niets. De smaak van de friszoete appelrassen blijft bewaard omdat het fruit veel korter wordt verhit. Geniet van natuurlijk de lekkerste recepten met 100% Appelmoes, zoals bovenstaande havermoutcake. Voor de beste bite, ga voor de variant Met Stukjes!

Gezond bakken met Inventum

Op zoek naar een gezondere manier van bakken? De Inventum hetelucht friteuse GF500HLD biedt de oplossing! Deze friteuse heeft een inhoud van 5 liter, is voorzien van een digitaal display, heeft 8 automatische programma’s en is ook geschikt voor grillen, roosteren én bakken. De onmisbare keukenhulp voor iedere kookliefhebber.

Half volkoren Toverrijst van Lassie

Met Lassie Half volkoren Toverrijst geef je je vertrouwde witte rijstgerecht een verantwoorde twist. In het pak vind je namelijk zilvervliesrijst gecombineerd met het gemak van Toverrijst.

Iedere maand verse vis met de Freshly Fish Visbox

Heel Nederland aan de vis helpen, dát is de missie van Freshly Fish. Je kunt vis online bestellen met de kant en klare visbox. Daarin zijn iedere maand 6 of 8 heerlijke verse visgerechten te vinden die je in een handomdraai op tafel zet. Bovendien is de vis duurzaam gevangen en zonder graat en schub! Panklaar noemen we dat.

Vegafit plantaardige producten

Wil jij vaker plantaardig eten, maar vind je het lastig om te bedenken wat je dan kan eten? De producten van Vegafit zijn makkelijk te bereiden, eiwitrijk en smaakvol. Die moét je dus geproefd hebben. Vegafit is verkrijgbaar bij Albert Heijn. Laat je verrassen door de smaak van plantaardig!