Foodies 04/2024
Mediterraanse smaken
Foodies Mediterraanse smaken
Zwarte knoflook

Wijn, knoflook en saus: 3x lezersaanbiedingen die je niet mag missen

In samenwerking met Lifestyle Media Group

Advertentie

Je zult wel denken: 'wat hebben wijn, zwarte knoflook en saus met elkaar gemeen'? Het zijn cadeautjes! Speciaal voor jou als lezer van Foodies hebben we deze maand drie lezersaanbiedingen. Keuzestress? Niet nodig, ze staan alledrie voor je klaar! Maak nu voordelig kennis met deze producten.

Biologische wijnboer voor een jaar

Met Wijntuinen® geef je de ultieme duurzame wijnbeleving cadeau. Adopteer wijnstokken bij Nederlandse biologische wijnboeren en maak het gepassioneerde ambacht van dichtbij mee. Wandel door de prachtige wijnvelden, bezoek de jaarlijkse wijnfeesten en vertroetel je eigen wijnstokken. Alles is voor twee personen. Daarnaast ontvang je uiteraard het resultaat van je eigen oogst en schenk je je vrienden wijn met een verhaal.

Krijg nu een gratis wijnproeverij voor 2 personen* bij de aankoop van een Wijntuinen cadeaubox met de code ‘wijnfoodies’! Ontdek wat mogelijk is op wijntuinen.nl

*i.c.m. een standaard cadeaubox, geldig tot 31 juli 2021

Wijntuinen

Ontdek de smaak van zwarte knoflook!

Een natuurlijke smaakmaker die barst van de gezonde eigenschappen. Uniek en zacht van smaak, smeuïg van textuur, dát is zwarte knoflook.  De smaak lijkt op een combinatie van soja, balsamico en rozijnen. Het is hierdoor een aantrekkelijke delicatesse die is bestempeld als een onmisbaar ingrediënt in elke keuken.

Zwarte knoflook is een natuurlijke smaakversterker. Het heeft een heerlijke umami smaak. Doe eens een lepel zwarte knoflookpuree door je saus of soep en proef het verschil! Je kan zwarte knoflook als ingrediënt gebruiken in alle gerechten of gewoon zo eten als gezonde snack.  Zwarte knoflook wordt geproduceerd door witte knoflook door middel van een zorgvuldig gecontroleerd verwarmingsproces in enkele weken te fermenteren. De geur en smaak van gewone knoflook is verdwenen met als resultaat een compleet nieuw ingrediënt.

Ontvang nu 20% korting op je gehele bestelling met de code ‘FOODIES’. Neem een kijkje op hippocreates.nl

Zwarte knoflook

Food Fellows – sauzen van geredde groenten

De EASY sauzen van Food Fellows zijn gemaakt van de lekkerste geredde groenten. Want ook misfits smaken heerlijk. Zo gaan we voedselverspilling tegen. Deze sauzen zijn 100% natuurlijk, vegan, bevatten minimaal 90% groente en zijn laag in zout, suiker en vet. Zo maken ze het je gemakkelijk om goed voor jezelf én het milieu te zorgen.

Met deze veelzijdige sauzen heb je in no-time een lekkere en verantwoorde maaltijd op tafel. De EASY Tomato Base is veelzijdig in gebruik. Ideaal als basis voor soep, saus en pizza. Met de EASY Pasta Sauce zet je snel een lekkere pasta of lasagne op tafel. Verkrijgbaar bij Dirk, Dekamarkt, Hoogvliet en de Food Fellows webshop.

Ontvang nu 40% korting met de code ‘FOODIESGREEN’. Bekijk het assortiment op foodfellows-shop.nl

Sauzen Food Fellows

Profielfoto van

foodies-partner

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!