Welke tijdschriften vind je op Readly?

Te veel om op te noemen! Met Readly lees je onbeperkt tijdschriften op je telefoon, tablet of computer. De eerste twee maanden kun je dit leuks nu gratis uitproberen, zonder dat je ergens aan vast zit. Ben je tevreden na twee maanden? Dan kun je met je abonnement van slechts 9,99 per maand duizenden magazines lezen. Nee, niet alleen Nederlandse bladen, maar magazines van over de hele wereld.

De nieuwste uitgaves vind je meteen via de app, maar je hebt ook digitaal toegang tot wel 90.000 oude nummers. Bovendien kan het hele gezin meelezen, want je hebt de mogelijkheid vijf profielen aan te maken en de app op vijf apparaten te gebruiken. Wat kun je allemaal vinden in deze ‘Netflix onder de tijdschriften’? We tippen je onze must read(ly)s!

1. Vogue

Niet alleen over koken en eten kan ik uren lezen. Vroeger ging mijn stufi op aan Vogue, zelfs als ik daardoor gedwongen een avond instant noodles moest eten om de periode tot de volgende uitbetaling van DUO te overbruggen. Zoals Carrie Bradshaw zou zeggen: I bought Vogue instead of dinner, I felt it fed me more. Vooral de decemberuitgaves moést ik altijd hebben. Laten die prachtige, oudere nummers nou ook op Readly staan…

Vogue - NL - 012 2019

2. Lonely Planet

Droom jij ook alweer over het moment dat we weer mogen reizen? Ik kan niet wachten tot ik weer culinaire inspiratie op kan doen in de mooiste steden en nieuwe favoriete hotspots ontdek. Na foodies (natuurlijk!) is Lonely Planet Magazine dan ook mijn favoriete blad. Als echte foodie verslind ik vooral de culitravel artikelen. Ondertussen blijft mijn reisbucketlist tijdens het lezen maar groeien…

Lonely Planet Traveller - March2020

3. Vriendin

Als ik zin heb in een flinke dosis real life verhalen, kies ik voor Vriendin. Dit magazine verschijnt ook op Readly iedere week, waardoor ik het tijdschrift mogelijk nog meer binge dan de afleveringen van Outer Banks op Netflix. Kopje thee en een taartje erbij en je hebt je ultieme relaxmomentje.

Vriendin

4. V’GAN Lifestyle

Hoewel ik zelf alles eet, vind ik het ontzettend leuk en interessant om meer te leren over plantaardige voeding. De recepten in V’GAN Lifestyle zijn allesbehalve standaard, dus verwacht perfecte breakfastbowls, pavlova’s en vegan recepten voor een heerlijke barbecue.

V'GAN Lifestyle

5. Glamour

Ken je Glamour alleen van de National Glamour Day? Dan is het tijd om dit toffe magazine eens digitaal open te slaan in Readly. De laatste mode, beauty trends en interessante real life verhalen komen aan bod. Houden we van!

Zin gekregen om te lezen? Probeer Readly dan nu twee maanden GRATIS via deze link. Welk magazine ga jij als eerste doorbladeren?

Glamour - NL