Vanaf 1 maart kun je niet alleen de recepten maken van Van Boven, maar ze ook opdienen op de mooie bamboeborden van Yvette’s vegetable series for &k!

yvette van boven servies

Yvette van Boven servies

Samen met &klevering worden 1 maart de schappen (en de webshop) bij &k Amsterdam gevuld met de nieuwste servieslijn van niemand minder dan Yvette van Boven. Je kent haar van haar 12 kookboeken, Koken met van Boven of zag haar in ons reportage naar Ierland voorbij komen.
yvette van boven servies

Radijsjes, peultjes en artisjokken

Al het servies is bedrukt met de kleurrijke illustraties die je ook uit Yvette’s kookboeken kent. En omdat het Yvette’s vegetables series for &k is, koos ze voor haar favoriete zomergroenten. Met radijsjes, peultjes en artisjok is de lijn compleet.
yvette van boven servies

Collectie van Boven en &k

De collectie bestaat uit twee verschillende lijnen. De eerste met maar liefst 13 items: 4 borden, 4 mokken, 4 kommen én 1 waterkan, allemaal gemaakt van porselein en met een identieke illustratie. De andere lijn is gemaakt van bamboe: licht, duurzaam en stevig –  voor de kleintjes. In bamboelijn zitten je 4 verschillende borden, 2 bekers en een dienblad.
yvette van boven servies

Waar kan ik het kopen?

Het servies en textiel van Yvette van Boven Yvette’s vegetable series for &k vind je vanaf 1 maart in de winkels van &klevering. De winkels van &klevering zijn hier en je kunt uiteraard ook lekker winkelen in de webshop van &klevering.
yvette van boven servies