Zon op het terras

Wil jij altijd verzekerd zijn van een plekje in de zon? Dan ben je niet de enige! De Amsterdamse Paul Lodder ontwierp er zelfs een website voor en maakt zo ons leven een stuk makkelijker. Benieuwd? Lees dan snel verder!

Wil je ook de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Altijd zon op het terras

Op zonopjebakkes.nl kun je voor elk moment van de dag checken of het zonnetje schijnt op je favoriete terras. Zo weet je of het nu, of misschien later, een goed moment is om de deur uit te gaan. Wil je op een warme dag juist liever in de schaduw zitten? Ook dat is eenvoudig te checken. De website simuleert de zonuren op meer duizend terrassen in Nederland. Hoe handig is dat!

Zon op je bakkes

In eerste instantie was de website meer een handigheidje voor Paul en zijn vrienden, maar inmiddels maakt heel Nederland gebruik van zijn site. Niet zonder reden, want het werkt ontzettend makkelijk en op deze manier ben je altijd verzekerd van zon op het terras. Staat jouw favoriete hotspot er niet tussen? Geen probleem! Op de website kun je heel eenvoudig zelf een terrasje toevoegen. Kom je er dan achter dat het terras geen zon, of juist schaduw, heeft? Dan maak je er toch gewoon thuis een feestje van? Met deze heerlijke zomerse cocktail recepten lukt dat zeker!

Fiorito spritz

Het drankje voor deze zomer? Dat is ongetwijfeld de Fiorito spritz. Een spritz zoals je ‘m kent, maar dan met heerlijke limoncello. Nóg lekkerder, nóg mooier en nóg makkelijker om te maken.

> naar het recept: Fiorito spritz

Fiorito spritz zon op het terras

Aperol Spritz

Toch liever klassiek? Dan kan de Aperol spritz altijd nog. Deze Italiaanse spritz is niet alleen verfrissend, ook nog eens heel makkelijk zelf te maken.

> naar het recept: Aperol Spritz

Aperol Spritz recepten voor koningsdag

Mexican mule

Geef jouw zomerdag een Zuid-Amerikaans tintje met de Mexican mule. Door de frisse smaken is dit de perfecte cocktail bij warm weer!

> naar het recept: Mexican mule

Mexican mule

Lees ook: Hotspots: dit zijn de leukste Nederlandse strandtenten van deze zomer