Staat jouw WhatsApp-galerij ook vol met foto’s van lekker eten? Dat snappen we! De beste recepten houd je namelijk niet voor jezelf maar die deel je! Verras daarom jouw vrienden en familie dit jaar met Het grote kerstnummer van Foodies. Stel uit onze voor-, hoofd- en nagerechten jullie kerstmenu samen, fantaseer over het ultieme Foodies kerstbrood voor de brunch en overleg wie dit jaar de grote kersttaart voor bij de koffie mag bakken.

Het grote Kerstnummer

Jouw favoriete tijd van het jaar is aangebroken! Vier het met ons grote Kerstnummer. Geniet van onze voor-, hoofd- en nagerechten, duik in de techniek van de perfecte ceviche, waag je aan een vegan 7-gangendiner en bak de mooiste sneeuwwitte kersttaarten. Maak er een heerlijke kerst van!

De perfecte ceviche

Verse vis en een zuurtje, dat is alles wat je nodig hebt voor een goede ceviche. Maar hoe lang marineer je de vis en hoe top je hem af? De mannen van het ceviche-restaurant Sjefietshe delen techniek, tips én recepten met jou. Eén ding is zeker: ceviche mag dit jaar niet op jouw kersttafel ontbreken.

Kerst met de familie Caron

Een prachtig kookboek vol klassieke Franse bistrogerechten; Alain Caron en zijn zonen geven je dit jaar een prachtig kerstcadeau. Wij spreken met David Caron en vragen hem hoe kerst er bij de familie Caron eraan toe gaat, wat er op tafel komt en vooral wat wíj dit jaar moeten koken.

Jouw perfecte menu

Of je nu gaat voor vlees, vis of vega; in Het grote Kerstnummer van Foodies geven we je genoeg menu-inspiratie. Van grote spektakelstukken zoals geglaceerde beenham met whiskysaus tot chique starters als vijgen met serranoham en roquefortsaus. Ook de bijgerechten zoals geglaceerde wortels en domino-aardappels met parmezaan krijgen dit jaar een prominente plek op je tafel.

En verder in het grote Kerstnummer…

Bakken we prachtige sneeuwwitte kersttaarten, maken we de ultieme broodkrans voor bij de brunch, krijgen we een kijkje in de kerstdagen van bekende chefs, nemen we je mee naar een kerstmarkt, laten we je zien hoe de redactie kerstklassiekers maakt en veel, veel meer…

Bestel het grote kerstnummer nu met gratis verzending! Je ontvangt ‘m rond 10 november als eerste in huis. De pre-order loopt tot en met 31 oktober, wees er op tijd bij. Heb je een abonnement op Foodies? Dan ontvang je het grote kerstnummer vanzelf op de mat.

Het grote Kerstnummer

Wil je iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.