Recepten, recepten en…nóg meer recepten

Toegegeven: op de redactie van foodies is eten altijd het favoriete gespreksonderwerp, maar rondom kerst raken we er helemaal niet over uitgepraat. In het kerstnummer hebben we al onze favoriete recepten verzameld. Of je de jaarlijkse gourmet nou net iets spannender wil maken, al weken op zoek bent naar de perfecte kersttaart (die vind je op onze cover!) of de hele dag in de keuken doorbrengt, voor iedere gelegenheid vind je een heerlijke smaakmaker om mee uit te pakken. Dat hiervoor niet altijd vlees of vis nodig is, bewijst het vegetarische kerstmenu. Toch behoefte aan een stukje vlees? Verras je gasten eens met lamsbout in plaats van kalkoen!

Heerlijke culinaire prijzen

foodies heeft dit jaar wel iets heel lekkers voor je. Vanaf 30 november maak jij kans op fantastische prijzen. Ons nieuwe nummer heet niet voor niets The Big Christmas Issue, de cadeaus zijn groot, groter en grootst met een waarde tussen de 90 en 699 euro. Wat dacht je bijvoorbeeld van oogverblindende keukenmachine, messenset, tafelgrill of gepersonaliseerde wijnkist? Je vindt het gehele overzicht in het magazine. Vergeet ook zeker niet om vanaf 30 november iedere dag een kijkje te nemen op onze website om kans te maken…

De geheimen van Gruyère

Emil reisde af naar de Zwitserse bergen om met eigen ogen te zien hoe de wereldberoemde Gruyère gemaakt wordt. Kaasmaker Béat geeft al zijn geheimen prijs en vertelt wat er allemaal komt kijken bij het maken van het perfecte stuk kaas.

De magie van chocolade

Tegen chocola zeggen wij altijd ja. Om onze zin in zoet te stillen, dompelde Yvonne zich onder in de wereld van deze verslavende lekkernij. Met wie kan dat beter dan met patissier Hidde de Brabander? Hij bracht onlangs zijn meesterwerk Chocolaterie uit en deelt in de nieuwste foodies zijn lekkerste recepten met cacao als stralende hoofdrolspeler.

Zin in meer lekkers? Ren dan nu snel naar de winkel en haal The Big Christmas Issue in huis of bestel hem in onze foodies shop!