Bestel hier Het Grote Kerstnummer van Foodies

Het Grote Kerstnummer: inspiratie voor de feestdagen

In je pyjama loop je 25 december ’s ochtends de trap af. Je zet je kerstplaylist op, verwarmt de oven voor en rolt de croissantjes voor het ontbijt. Deze twee dagen staan in het teken van eten. Het ontbijt, de brunch, de borrel én natuurlijk het diner. In Het Grote Kerstnummer van Foodies vind je dit jaar volop inspiratie voor de feestdagen!

Wil je iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Yvette, Vanja & Emma

Hoe viert de culitop kerst dit jaar? We zetten Yvette van Boven, Vanja van der Leeden en Emma de Thouars in één keuken en samen koken ze hun favoriete kerstrecepten. Na het koken kletsen we nog even na aan tafel en leren we deze ultieme culi’s een stuk beter kennen.

Inspiratie voor de feestdagen: kerst met Emma, Vanja, Yvette

Luxe menu’s

Om indruk te maken hoef je geen acht gangen te koken. Wij stelden voor jullie drie luxe menu’s samen, waarvan sommige gerechten goed vooraf te maken zijn. Met toppers als geglaceerde eendenborst, lasagne met lamsragù of millefeuille met hazelnootcrème. Lekker!

Ultieme kerstgerechten

Het ultieme kerstvoorgerecht is toch wel soep. Willem leert Bas bisque (kreeftensoep) maken. Ook vieren we weer kerst met de redactie en steken we onze favoriete gerechten van het afgelopen jaar in een kerstig jasje. Bao buns met tofu, gegrilde bavette en tarte tatin met pompoen.

Nog meer inspiratie voor de feestdagen…

Leren we je vis in zoutkorst en de perfecte gebraden kip te maken, maken we een zoete borrelplank voor bij het ontbijt of de brunch, delen we de favoriete kerstgerechten van de redactie, koken we met restjes van het kaasplankje, delen we superveel kerstcadeautjes uit en veel, veel meer!

Cover Het Grote Kerstnummer

Wil jij altijd als eerste de nieuwste Foodies op de mat hebben zonder naar buiten te gaan én flink besparen op de winkelprijs? Bekijk dan nu onze voordelige abonnementen. Liever een losse uitgave bestellen? Dat kan via onze webshop!