Foodies Barbecue

Bestel 'm nu!

Foodies Barbecue
€7,50

Foodies Barbecue

Nog even en de lekkerste geuren waaien weer over de schuttingen in Nederland! Het is bijna barbecuetijd en dus de hoogste tijd om je te verdiepen in dé trends van deze zomer. Met wie kan dat beter dan met dé barbecueman van Nederland, Jord Althuizen? Van de beste barbecuegear tot zijn favoriete restaurants en van zijn lievelings braadstuk tot zijn ultieme guilty pleasures. In de kookschool laat hij zien hoe je een groot stuk kalfspicanha omtovert tot een supermals stuk vlees, in een persoonlijk interview vertelt hij over zijn jeugd en hoe zijn liefde voor barbecueën is ontstaan en natúúrlijk krijgen we een voorproefje van zijn allernieuwste Smokey Goodness barbecueboek. Haal alvast de barbecue maar uit de schuur en stof hem goed af want met deze special in je handen ben je klaar voor een zomer ultiem genieten van de grill!

Pre-order Foodies Barbecue

Jord Althuizen

Jord Althuizen is wat ons betreft dé expert op het gebied van barbecueën. Hij schreef meerdere succesvolle kookboeken, presenteert diverse programma’s op televisie en heeft twee geweldige restaurants (Black Smoke in Antwerpen en Rotterdam). In juni is hij gasthoofdredacteur van Foodies en deelt zijn favoriete recepten, verhalen, tips & tools met jou! Verklaar het barbecueseizoen officieel als geopend met dit unieke barbecue-exemplaar. Kort samengevat; Foodies Barbecue mag je niet missen.

Bestel nu vóór 8 mei 2022 met gratis verzending. Je ontvangt het magazine rond 20 mei op je deurmat. Let op! Ben je al abonnee? Dan ontvang je deze editie automatisch op je deurmat!

Jord Althuizen Foodies Barbecue

Wil je iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.