Kachel aan, voetjes omhoog en ons dubbeldikke kerstnummer op je schoot; dat is hoe foodies het liefste naar de kerstdagen toeleven. Met the big Christmas issue van dit jaar ben je zo een paar uur zoet. Van het verlekkerd kijken naar de plaatjes tot het lezen van de reportages en natuurlijk het állermoeilijkste: het samenstellen van jouw perfecte kerstmenu.

The big Christmas issue

Wij hebben er ook dit jaar weer voor gezorgd dat er voor iedereen iets tussen zit. Of je nu gaat voor een intiem kerstdiner of gezellig gaat tafelen met vrienden; in the big Christmas issue vind je altijd recepten voor jóuw ideale kerst. Zet je zeven gangen vegetarisch op tafel of waag je je liever aan gevulde lamsbout? Maak je elk een eigen gang of trakteer je je gasten op grote gerechten om te delen? En zet je in op het hoofdgerecht of ga je voor een toetjesspektakel?

Bestel hem nu!

Kan jij die kerstkriebels niet meer temmen? Bestel dan nu jouw kerstnummer voor €8,99 in onze webshop of haal hem vanaf donderdag 14 november in de winkel.

It’s beginning to look a lot like…

the big Christmass issue

I’m dreaming of a…

Een ‘kruimeltje van de kersttaart’ van wat je 15 november op je deurmat kunt verwachten:

  • Vegetarische kerst met chic zevengangenmenu
  • Indonesische kerst met Vanja van der Leeden
  • Gezonde kerst met glutenvrije bakrecepten
  • Zoete kerst met patissier Hidde de Brabander
  • Gezellige kerst met gerechten om te delen
  • Makkelijke kerst met oven tray bakes
  • Traditionele kerst met glamourgourmetten
  • Leerzame kerst met een gravad lax project
  • Buitenkerst met gerechten op de barbecue