Kies ook voor Foodies Magazine

Wil je iedere maand de allerlekkerste recepten, mooiste verhalen en beste tips op jouw deurmat ontvangen? Kies ook voor Foodies Magazine! Sluit nu een voordelig abonnement af en verzeker jezelf van een flinke maandelijkse portie inspiratie. Zo maak je met ons elke maand heerlijke gerechten én vertellen we je welke hotspots je niet mag missen. In de kookschool legt Martina je bijvoorbeeld een nieuwe kooktechniek uit en in onze reportages nemen je mee in de mooiste verhalen over eten.

Foodies Magazine is jouw culinaire magazine voor lekker eten. In dit kooktijdschrift staan gemakkelijke recepten voor doordeweekse avonden tot een uitgebreid diner met vrienden en familie voor in het weekend. Met een abonnement op Foodies Magazine geven we je verrassende ideeën om met verschillende technieken en ingrediënten aan de slag te gaan. De recepten zijn zo afwisselend en veelzijdig dat iedereen, ongeacht kookniveau, ze kan maken.

Wil je ook iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Abonnementen met korting

Sluit nu een voordelig abonnement af en profiteer ook nog eens van flinke kortingen. Zo ontvang je bijvoorbeeld al een jaar langs Foodies Magazine voor maar € 40,- of kies je voor drie nummers voor maar € 15,-. Kies voor Foodies Magazine en ontvang je eerste editie rond 15 juli 2022.

Kies ook voor Foodies Magazine