Foodies Kerst

The most wonderful time of the year wordt nóg mooier met Het grote Kerstnummer van Foodies! Met onze recepten voor de perfecte ceviche, een vegan 7-gangendiner, sneeuwwitte kersttaarten en ons eigen kerstbrood stoom jij jezelf klaar voor de lekkerste tijd van het jaar! Doe inspiratie op voor het kerstmenu met onze favo chefs zoals Hidde de Brabander en Estée Strooker, bekijk onze tips voor een mooi gedekte feesttafel en leun uiteraard achterover met onze vermakelijke kerstverhalen! Bestel snel Foodies Kerst.

Gratis verzending + kerstcadeautje

Koop het grote Kerstnummer van Foodies nú en ontvang GRATIS verzending + een seizoenskalender om je alvast in de feeststemming te brengen. Wanneer je nu het grote Kerstnummer van Foodies bestelt, wordt deze rond 10 november bij je thuisbezorgd. Zo heb je ‘m als eerste in huis. Mis onze heerlijke aanbieding niet, deze loopt tot en met 31 oktober.

pre-order Foodies kerst

De perfecte ceviche

Verse vis en een zuurtje, dat is alles wat je nodig hebt voor een goede ceviche. Maar hoe lang marineer je de vis en hoe top je hem af? De mannen van het ceviche-restaurant Sjefietshe delen techniek, tips én recepten met jou. Eén ding is zeker: ceviche mag dit jaar niet op jouw kersttafel ontbreken.

Kerst met de familie Caron

Een prachtig kookboek vol klassieke Franse bistrogerechten; Alain Caron en zijn zonen geven je dit jaar een prachtig kerstcadeau. Wij spreken met David Caron en vragen hem hoe kerst er bij de familie Caron eraan toe gaat, wat er op tafel komt en vooral wat wíj dit jaar moeten koken.

Jouw perfecte menu

Of je nu gaat voor vlees, vis of vega; in Het grote Kerstnummer van Foodies geven we je genoeg menu-inspiratie. Van grote spektakelstukken zoals geglaceerde beenham met whiskysaus tot chique starters als vijgen met serranoham en roquefortsaus. Ook de bijgerechten zoals geglaceerde wortels en domino-aardappels met parmezaan krijgen dit jaar een prominente plek op je tafel.

En verder in het grote Kerstnummer…

Bakken we prachtige sneeuwwitte kersttaarten, maken we de ultieme broodkrans voor bij de brunch, krijgen we een kijkje in de kerstdagen van bekende chefs, nemen we je mee naar een kerstmarkt, laten we je zien hoe de redactie kerstklassiekers maakt en veel, veel meer…

Het grote Kerstnummer Foodies Kerst

Wil je iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.