Hoogtepunt van het jaar: Kerstmis. Niet alleen om de romantische sfeer, gezellige versieringen en knusse avonden met familie en vrienden, maar vooral om al het lekkere snoepgoed en eten dat we op tafel zetten. Zo proefden wij de nieuwe smaken van Lakrids Winter Wonderland, wow! 

lakrids

Winter Wonderland 

Deze kerst komt het Deense merk Lakrids by Johan Bülow – waar we eerder al eensoft serve van proefden –  met een wintercollectie van de fameuze drop met chocolade die nog sprankelender en zoeter is dan ooit, met onverwacht pittige smaken en tongstrelende verrassingen – niet gelogen. Van zachte verwennerijen tot crunchy sensaties; er is zoveel te proeven en je smaakpappillen tintelen bij elke nieuwe structuur en smaak. Alleen al het proeven is een cadeautje, we begonnen afgelopen week met The Classic..

The Classic

Deze bal springt in het oog! Hij heeft wat weg van een glimmende kerstbal en het warme gevoel van nostalgie bekruipt je wanneer je met je hand in een schaaltje Lakrids Classic graait. Met een fluweelzachte buitenkant verrast hij je meteen wanneer je aankomt bij het zeezout. Een smaak die je blijft hunkeren. Dit is toch wel onze favoriet: met een hart van zachte drop, veel laagjes zijdezachte Dulce de Leche melkchocolade, wat knisperend zeezout en een beetje rauw droppoeder om de smaakpapillen te prikkelen.

Shop The Classic nu!

Black Snowball

Black snowball is uit andere koek gesneden, deze knalt de Kerst in met krachtige smaken zoals salmiak, zwarte peper en grof droppoeder. De zachte melkchocolade en het hart van zoete drop zorgen voor de ideale balans voor de echte dropliefhebbers.

Ik wil de Black Snowball proberen.

Caramel Rouge

Deze smaak doet je hart sneller kloppen, en die van je liefje waarschijnlijk ook. Caramel Rouge heeft een hart van zoete drop, omhuld met Dulce de Leche chocolade en laagjes fruitpoeder van zoete kersen. Om blosjes van te krijgen zo lekker..
lakrids

Bekijk Caramel Rouge in de Lakrids Shop. 

Dark & Sea Salt

Voor het eerst dit jaar brengt Lakrids by Johan Bülow een zachte drop met donkere chocolade uit en een beetje zeezout: de perfecte combinatie voor iedereen die van donkere volle chocolade houdt! En ja, hij zit ook in de Adventskalender van Lakrids.
lakrids

Een zoet cadeau voor je culinaire familie en vrienden

De vier smaken zijn ook verkrijgbaar in de vorm van kerstballen, leuk om cadeau te geven of om in de kerstboom te hangen! De Black selection box heb je in 8 verschillende varianten, inclusief de Gold- en Anniversary edition. Je bestelt ze simpel bij Lakrids by Johan Bülow of de Bijenkorf

Aftellen met Lakrids tot kerst

Dit jaar tellen we samen met Lakrids by Johan Bülow af naar de leukste dagen van het jaar. Vol kinderlijke verwondering volgen we 24 dagen lang de reis door de adventskalender van Lakrids x foodies met kleurrijke recepten, verrassende smaken, heerlijke proeverijen en nog veel meer! Volg @foodiesmagazine en foodies op Facebook om elke dag weer verrast te worden! En wil je zelf aftellen met Lakrids, shop bij Lakrids by Johan Bülow! 
lakrids
Fun fact: de adventskalender is ook nog eens gemaakt van een duurzame verpakking en er is zelfs een variant voor de hele familie. Laat deLakrids kerstvoorpret maar beginnen!