Na haar deelname aan Heel Holland bakt blijft Francis in de keuken, maar verruilt ze de bloem voor de knoflook en de specerijen. Haar eerste kookboek Basisboek Indonesisch vloog over de toonbank en dus is er nu een deel 2 van Francis’ hand. In het boek Bersama maakt Francis een trip down memory lane en bundelt ze de Indische familiegerechten die haar zo nauw aan het hart liggen. En dat alles op de Francis-manier: stap-voor-stap en helder beschreven.

Zo komt de keuken van ver ineens heel dichtbij. Laat je verrassen door de rijke smaken uit de Indische keuken en zet de tafel vol met lekkers zoals laksa ayam (kokos-kippensoep), babi guling (varkensrollade) en sup buntut (ossenstaartsoep). In het boek vind je een variatie aan recepten, van vlees tot vis en ook een heleboel vegetarisch. Voor ieder wat wils dus!

Bestel hier jouw deal: 12x Foodies + het prachtige boek Bersama

Je krijgt dit heerlijke boek nu cadeau bij 12x Foodies. Met deze smakelijke actie voor €57,50 haal je voor het hele jaar genoeg kookinspiratie in huis! Let op: op = op, dus wacht niet te lang!