Pasen met Klaasen

Samen met onze favoriete bakker staken we onze handen in het deeg voor spannende paasbroden met verrassende smaken. Het enthousiasme van Edwin gecombineerd met zijn stap-voor-stap tips maken dat jij alle ogen aan de paastafel doet stralen. Proberen? #bakmedanalsjekan, aldus Edwin.

Seizoenkampioen: asperges

Het is niet alleen maar Pasen dat de klok slaat in ons aprilnummer. Natuurlijk konden we ook niet aan ons favoriete seizoenproduct voorbij: asperges. De eerste van het jaar smaken altijd het lekkerst, dus pak lekker uit. Met gefrituurde asperges op toast of geroosterde asperges met tempeh-bacon.

En verder

Bakken we ons een slag in de rondte met paastaarten, geven we je grote gerechten om te delen waar je de lente mee kunt vieren, krijgen we een kijkje in de keuken van schrijver Ronald Giphart, trekken we een fles witte wijn open voor bij onze kaasborrelhappen, maken onze foodies friends je blij met ei,  kozen we de beste gerechten uit het nieuwe meesterwerk van Nigel Slater en veel, veel meer.

Heb je foodies Pasen nog niet in huis? Hij ligt bij jouw supermarkt in de schappen. Wil je liever niet de deur uit? Bestel dit heerlijke nummer vol smakelijke inspiratie dan via onze webshop. Je betaalt nu geen verzendkosten, dus bemachtig jouw foodies snel!