Lekker én bewust genieten dat doen we maar al te graag anno 2018. Bewust en vooral wat minder vlees eten is hot en daar horen de nodige vervangers bij. Minder lekker zou je denken, maar met SMAECK is het alsnog een feestje!

Als je eenmaal besluit minder vlees te willen eten bedenken je vaak al snel welke kopstukken je gaat missen zoals spekjes, filet américain of een malse entrecote. SMAECK kwam met een oplossing en ontwikkelde een vegetarische filet américain. Wij mochten hem als eerste proeven (wow, tasty!) en hij is niet van echt te onderscheiden, lekker op zo’n wit bolletje van de bakker of om op tafel te zetten tijdens een feestje!
Ontwikkeld in samenwerking met driesterren-chef Jacob Jan Boerma van de Leest in Vaassen introduceert SMAECK 6 vegetarische producten: 3 Crème Américains en 3 Greens. Voor op brood, op toast of om te dippen, wat jij lekker vindt. Doe alvast inspiratie op met deze bietencarpaccio en wontonsoep voor de feestdagen met de producten van SMAECK:

Wontonsoep met paksoi

wontonsoep

Carpaccio van gele biet met Crème Américain

bietencarpaccio

Meer weten over SMAECK en welke soorten dips je kunt krijgen? Neem even een kijkje bij SMAECK.

Psst.. vergeet die Crème Américain niet te proeven!